Cunoaste la Inside Stories antreprenorii care au crescut idei in afaceri de succes

Miercuri, 25 Iunie, de la ora 19:00, Impact Hub Bucuresti i-a invitat pe Marius Tudosiei de la Bacania Veche si Andrei Botescu de la Pegas la Inside Stories, evenimentul care iti aduce aproape antreprenorii romani si povestile lor de succes.

Conform Barometrului Antreprenoriatului Romanesc, 52% din antreprenori considera ca prezentarea exemplelor de succes ar avea un efect pozitiv asupra mediului de afaceri si asupra increderii pe care tinerii o au pentru a-si lansa o afacere. Pornind de la aceasta premisa si din feedback-ul primit de la membrii comunitatii Impact Hub, am decis sa organizam o serie de evenimente care sa prezinte modul prin care antreprenori cu afaceri de succes au reusit sa treaca de la idee la initiativa si apoi implementare, cum au depasit provocarile avute si care sunt sfaturile lor pentru cei aflati la inceput de drum sau in cautarea curajului de a incepe o afacere pe cont propriu. Inside Stories chiar asta face, intr-un cadru informal si relaxat, orientat spre conversatie, in care incurajam participanti sa interactioneze cu invitatii fiecarei editii.

                                                 Oana Paun, Co-Fondator Impact Hub Bucuresti si moderator al Inside Stories din 25 iunie

Invitatii Inside Stories - 25 iunie
Marius Tudosiei a deschis Bacania Veche cu gandul de a schimba lumea, el construind nu un model de afacere care sa aiba business-ul in prim plan, ci relationarea dintre oameni, increderea, interactiunea si alimentatia sanatoasa. El iubeste acest proiect ca pe proprii copii, fiind convins de faptul ca a reusi sa schimbe ceva in tot acest parcurs. Totul a inceput cu un pranz, apoi cu un intreg frigider, apoi cu un obicei si a continuat cu un un copil care mananca sanatos. Pentru Marius conteza ce obtine cu banii, conteaza linistea si satisfactia ca face un lucru bun si ca isi indeplineste misiunea.

Povestea lui Andrei Botescu incepe cu 2 biciclete scumpe de care nu s-a putut bucura, deoarece i-au fost furate si atunci s-a gandit la o alternativa, produse ieftine si cool neapreciate de hoti, bicicletele Pegas. Dupa cateva cercetari despre Pegas a aflat ca s-a inchis si ca marca a expirat. A decis sa profite de aceasta oportunitate, pornind de la cursul care l-a urmat in Suedia despre Teoria culturii postmoderniste, unde a invatat despre puterea simbolurilor si identitatea brandului. A securizat pozitionarea brandului, si-a format o mica echipa de profesionisti, a inceput sa produca biciclete, si-au gasit un loc pe masura unde sa isi poate vinde produsele, cladirea Ciclop. Acum au doi ani de cand sunt pe piata si sunt in sfarsit siguri si gata sa arate lumii cine sunt.

Detalii suplimentare si inregistrarile la evenimentul Inside Stories din 25 iunie sunt disponibile pe pagina evenimentului http://www.impacthub.ro/event/inside-stories/

Despre Impact Hub Bucuresti
Impact Hub Bucuresti este un spatiu de lucru si colaborare conceput pentru inovatorii care accepta provocarile economice, sociale si ecologice ale zilelor noastre si incearca sa le rezolve prin proiecte si modele de afaceri cu impact social pozitiv. Impact Hub Bucuresti ofera variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecarei categorii de profesionisti si organizeaza si un program variat de evenimente de networking, invatare, incubare si dezvoltare, atat pentru membrii sai, cat si pentru alti profesionisti din domenii conexe cu inovatia sociala (CSR, HR, comunicare sociala etc.).

Contact de presa: Daniel Matei, daniel.matei@impacthub.ro, 0728.453.297

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI