Ghidul Angajatorilor Internship & Trainee 2014 – 2015

Ghidul Angajatorilor Internship & Trainee 2014 – 2015

Descarca Ghidul Angajatorilor, Internship & Trainee 2014 - 2015 si afla informatii despre:

 

Cum poti transforma un internship intr-un job full-time

In cuprinsul articolului iti venim in ajutor cu 16 sfaturi despre cum poti sa iti cresti sansele  de a transforma un program de internship intr-un job in cadrul companiei. In sustinerea acestora, iti punem la dispozitie si recomandari din partea angajatorilor.

Ce program este potrivit pentru tine: stagiu de practica, internship sau traineeship?

Daca inca nu esti sigur ce program sa urmezi, atunci vei gasi acest articol extrem de util. Descopera care sunt principalele caracteristici ale celor trei programe si cum il poti alege pe cel potrivit tie.

Ce teste folosesc angajatorii in procesul de selectie si cum te poti pregati pentru a le trece cu succes

Cei mai multi angajatori folosesc testele de specialitate ca etapa eliminatorie in procesul de selectie. Afla din cuprinsul acestui articol ce tipuri de teste sunt folosite de companii si cum te poti pregati pentru a-ti creste sansele de a le trece cu succes.

Cum sa aplici cu succes la un program de internship

Vrei sa aplici la un program de internship? Citeste in cuprinsul articolului sfaturi si recomandari despre cum te poti pregati pentru un proces de recrutare astfel incat sa iti creasca sansele de reusita.

Cum sa iti maximizezi experienta la un targ de cariera

Targurile de cariera reprezinta o oportunitate valoroasa, o modalitatea prin care poti interactiona cu angajatorii. Afla cum poti sa iti maximizezi experienta la un astfel de targ: cum e recomandat sa te pregatesti inainte si ce sa faci in timpul si dupa astfel incat sa te remarci in fata angajatorilor.

10 motive pentru care sa aplici la un program de internship

Daca nu esti convins de importanta programelor de internship, afla din acest articol 10 motive pentru care iti recomandam sa aplici inca din faculate la un astfel de program.

8 proiecte pentru cariera ta

Oportunitatile de cariera pentru care optezi in perioada studiilor pot avea o importanta vizibila asupra evolutiei tale profesionale. Articolul iti prezinta 8 dintre cele mai importante proiectele dedicate studentilor si masteranzilor, dar in egala masura si profesionistilor, proiecte la care iti recomandam sa participi si tu.

Afla din studiu “Internship & trainee - ce programe sunt potrivite pentru tine?” care sunt preferintele studentilor in legatura cu programele destinate tinerilor. In plus, editia din acest an Ghidul Angajatorilor contine o sectiune dedicata programelor de internship & trainee, burse de studiu, stagii de practica, competitii/concursuri

Cativa dintre angajatorii care au deschise programe de internship & programe de trainee sunt: Ubisoft, BCR, Microsoft, Schneider Electric, IBM, Accenture, Alcatel-Lucent, 1&1 Internet Development, Nestlé, Oracle, Unilever, Deloitte, EY, ACCA, Universitatea Sheffield – Program Master Bucuresti, Deutsche Bank Global Technology Bucuresti, Ericsson, British American Tobacco, P&G, Grupul Renault Romania, BRD - Groupe Société Générale, Genpact, L’Oréal Romania, Xerox, RapidSolution Software, ArcelorMittal Galati, Bearing Point, Microchip Technology, Autoliv, StarEdition, Toluna, Netop, DB Schenker, Digital Education, Valoe Lighting Injection, BUW, MISYS, Vodafone Romania, XL Team, ProCredit Bank, Celestica, AIESEC, JTI.

 

Descarca Ghidul Angajatorilor -
Internship & Trainee 2014 – 2015

 

Va recomandam si:

Career Guide 2021