Descopera resursele pe care le poti accesa in drumul tau spre o pozitie de leadership!

Inscrie-te pana pe 17 iunie la Think Leadership – eveniment adresat profesionistilor care urmaresc o pozitie de leadership

In perioada 21-22 iunie, la Impact Hub in Bucuresti are loc cea de-a treia editie a proiectul Think Leadership. Evenimentul este dedicat profesionistilor pasionati de leadership, cu experienta in marketing, sales, finance, logistica, IT sau resurse umane, care urmaresc sau detin o pozitie de leadership.

Persoane cu 4-7 ani experienta care investesc constant in dezvoltarea lor personala si profesionala se pot inscrie pana pe 17 iunie pe www.hipo.ro  Participarea este gratuita insa pentru a asigura o interactiune de calitate si experiente relevante pentru participanti, va exista un proces de selectie. In cadrul procesului de selectie vor fi evaluate criterii precum profilul candidatului, background-ul profesional, experienta, dar si motivatia si interesul pentru eveniment.

Editia din acest an isi propune o agenda structurata din conferinte si workshop-uri sustinute de oameni cu o experienta autentica de leadership, care vor inspira, prin sesiuni precum:

  • Conferinta Inspire Leadership – le ofera participantilor sansa sa discute cu profesionisti, oameni cu o experienta remarcabila, dispusi sa impartaseasca din experienta lor;
  • Workshop-uri de dezvoltare pe teme de leadership, sustinute de catre companiile Achieve Global, Trend Consult si Edurom. De exemplu, workshop-ul „Comunicare si Potential” sustinut de Trend Consult, va accentua importanta descoperirii potentialului ascuns in informatia neimpartasita aflata la clienti, colegi si furnizori. Participantii vor afla care sunt cele mai bune moduri de ascultare si care sunt consecintele faptului ca oamenii nu se simt apreciati.
  • Workshop-uri care vor aborda pragmatic conceptul de leadership si sesiuni de interactiune cu reprezentantii companiilor partenere: Coca-Cola HBC Romania si UniCredit Tiriac Bank.
  • Workshop-ul Practical Leadership” sustinut de Philippe Guillouet, GM Hilti Romania, unde vor fi analizate si dezbatute exemple concret  din viata de zi cu zi a unui lider si a echipei sale.
  • Sesiunea ”Sisteme interne de management al talentelor” - in care vor afla care sunt resursele pe care le pot accesa in marile companii din Romania pentru a-si maximiza cunostintele si potentialul.

 “Ne dorim ca prin Think Leadership sa le oferim participantilor perspective noi asupra ceea ce inseamna sa fii un lider bun, resurse utile care sa ii ajute sa evolueze si sa inspire pe cei din jurul lor.  “Ce inseamna sa fii leader? Care sunt calitatile unui leader? Ce poti face, in mod practic, ca sa devii lider? sunt doar cateva dintre intrebarile la care vor primi raspuns cei care vor participa la editia din acest an Think Leadership” a declarat Mihaela Dudescu, Project Manager, Think Leadership.

Think Leadership este adresat celor care urmaresc o schimbare in viata profesionala, cei care investesc constant in dezvoltarea lor. Proiectul isi propune sa ofere resursele care pot fi accesate astfel incat sa isi maximizeze cunostintele si potentialul, dar acele resurse oferite de companii angajatiilor, in demersul lor de a accesa o pozitie de leadership.

Mai multe informatii despre eveniment si modalitatea de inscriere pot fi accesate pe https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/thinkleadership

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentilor si masteranzilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI