GEFCO Romania a lansat si anul acesta o noua editie a programului de internship pentru studentii straini

Grupul de transport si servicii de logistica, GEFCO Romania, a lansat si anul acesta o noua editie a programului de internship pentru studentii straini. In cadrul acestuia,10  studenti de la universitati din afara Romaniei au ocazia sa efectueze stagii de practica in cadrul companiei. Astfel, acestia experimenteaza rolul de angajat intr-o companie multinationala, in departamentele operational, vanzari, controlul calitatii, IT sau administrativ.

Gaseste-ti un program de internship!

Pe parcursul celor 4 ani in care s-a desfasurat programul, 30 de studenti din cadrul unor universitati sau scoli tehnice superioare precum IÉSEG Business School Lille-Paris sau Groupe PROMOTRANS au facut stagii de practica in cadrul GEFCO Romania.

Cea mai eficienta si rapida metoda de a invata o meserie este practica. Din acest motiv, am dezvoltat diverse programe de internship in cadrul GEFCO; vrem sa contribuim la formarea studentilor de astazi pentru a putea face fata viitoarelor pozitii in domeniu. GEFCO fiind o companie multinationala, am extins programul local de internship si catre studentii straini, care au manifestat real interes pentru o experienta profesionala in Romania.

                                                                                                    Cristina Stoian, Manager Resurse Umane GEFCO Romania

Participantii trebuie sa duca la bun sfarsit unul sau mai multe proiecte individuale, sub indrumarea unui tutore alocat. Perioada de practica variaza intre 1 si 6 luni, in functie de disponibilitatea studentului si de nevoile companiei.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania