Universitatea din Bucuresti organizeaza stagii de practica pentru studentii interesati de PR si Jurnalism

Universitatea din Bucuresti organizeaza stagii de practica in proiectul Aniversarii a 150 de ani de existenta. Astfel, Serviciul de Relatii Publice al Universitatii din Bucuresti ofera, incepand cu luna mai, stagii de practica pentru studentii pasionati de jurnalism si relatii publice.

Domenii de practica:

1. Organizare de evenimente

Studentii care vor fi selectati pentru acest domeniu se vor implica in organizarea seriei de evenimente realizate cu ocazia aniversarii a 150 de ani a Universitatii din Bucuresti. Activitatile desfasurate vor fi diverse: invitarea si inregistrarea participantilor, promovarea evenimentului, monitorizarea si implementarea elementelor de logistica etc.

2. Redactare

Stirile legate de festivitatile si ceremoniile aniversare, reportajele de eveniment si textele invitatiilor vor fi redactare de studenti selectati pentru a face practica in acest departament.

3. Grafica

Studentii care vor fi selectati pentru acest stagiu vor fi implicati in redactarea afiselor pentru evenimentele aniversare, a bannerelor, a roll-up-urilor, precum si a designului altor elemente grafice necesare.

4. Fotografie

Cei interesati de acest domeniu, pot realiza fotografii la ceremoniile si festivitatile aferente, pot selecta si prelucra materialul foto in vederea publicarii in mediul print sau online.

Durata stagiilor: 3 luni.

Beneficiile studentilor:

  • Program flexibil;
  • La finalul stagiului, studentii vor primi un certifica de activitate ce poate echivala practica la facultate. Acesta stipuleaza durata practicii, numarul de ore echivalate si tipurile de activitati realizate la Serviciul de Relatii Publice;
  • Studentul isi dezvolta si isi perfectioneaza cunostintele si capacitatile de relationare si redactare;
  • Materialele realizate vor purta semnatura stagiarului si vor fi publicare pe platforma de comunicare online a Universitatii din Bucuresti;
  • Studentii vor avea experienta unei practici reale, usor de evaluat de profesorul coordonator.

Cerinte:

  • Trebuie sa fii student al Universitatii din Bucuresti;
  • Sa ai abilitati de redactare;
  • Sa ai acces la Internet;
  • Sa te pliezi pe cerintele Serviciului de Relatii Publice;
  • Sa ai o atitudine deschisa, seriozitate si disponibilitate pentru executia materialelor solicitate de Serviciul de Relatii Publice.

Studentii interesati de aceste stagii de practica pot trimite CV-ul la adresa contact@pr.unibuc.ro pana pe 30 aprilie.

Va recomandam si:

Centrul de tehnologie si operatiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) ajunge la 1000 de angajati in Bucuresti

ULTIMELE JOBURI