Zitec ofera 16 pozitii de internship pe dezvoltare web si testare software

Pana pe data de 15 mai ai ocazia sa aplici pentru una din cele 16 pozitii de internship oferite de Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online.

Programul de internship se va desfasura in perioada 1 iulie-31 octombrie 2014, candidatii putand aplica pentru tehnologiile de programare web in PHP, Drupal, Magento, Ruby on Rails, .NET sau pe testarea aplicatiilor software.

Am deschis 16 pozitii in cadrul programelor de internship, pentru care estimam ca se vor inscrie peste 450 de candidati. Cei selectati vor avea ocazia de a lucra alaturi de specialistii Zitec pe proiecte reale si deosebit de interesante si speram ca, la finalul stagiului, toti participantii sa se alature echipei - Florentina Greger, HR Manager Zitec.

Candidatul ideal trebuie sa aiba studii cu profil tehnic, cunostinte de baza in PHP, MySQL, C#, ASP.NET, MS SQL Server, OOP, HTML, JavaScript, Apache sau Linux (in functie de programul pentru care aplica) si cunostinte avansate de limba engleza. De asemenea, acestia trebuie sa fie persoana atente la detalii, entuziaste, proactive si sa se adapteze la spiritul echipei.

Compania investeste in angajati, avand un buget de peste 20.000 euro dedicat traningurilor. In 2013, angajatii Zitec au beneficiat de certificari profesionale specifice, au avut oportunitatea de a participa la conferinte nationale si internationale si au asistat la programe de dezvoltare personala.

In prezent, echipa Zitec este formata din peste 90 de specialisti software, compania planuind ca pana la sfarsitul anului sa ajunga la 120.

Vezi pozitiile deschise AICI.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania