Accace angajeaza 10 contabili pana la sfarsitul anului

Accace, una dintre principalele companii de externalizare si consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est, isi mareste echipa din Romania cu inca 10 experti contabili. In prezent, compania are peste 250 de angajati la nivel de grup.

Gaseste-ti un loc de munca in Contabilitate - Finante!

Compania cauta candidati pentru pozitia de Junior Accountant. Acestia trebuie sa:

  • Aiba cel putin un an experienta intr-o pozitie similara;
  • Sa fie buni cunoscatori ai legislatiei in domeniu;
  • Sa fie absolventi ai unei facultati de profil.

Pozitiile pentru care recrutam in prezent sunt entry-level, intentia noastra fiind de a le oferi angajatilor nostri sansa de a-si dezvolta abilitatile pentru a evolua catre un rol de coordonare a unei echipe.

                                                                                                                      Ramona Ceacu, HR Manager Accace in Romania

Compania sustine dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor si organizeaza in permanenta programe prin care le sunt oferite beneficii, in functie de nevoile acestora: programe de training si dezvoltare profesionala, abonamente medicale la clinici private, zile de concediu suplimentare, in conformitate cu anii de vechime in companie. In plus, Accace ofera salarii competitive si un sistem de oferire a bonusulor in functie de performanta.

Accace mai are birouri in Republica Ceha, Germania, Ungaria, Polonia, Slovacia, Ucraina si Marea Britanie, precum si in alte 12 tari prin partenerii sai stabili, respectiv in Austria, Brazilia, Bulgaria, Croatia, China, India, Luxemburg, Olanda, Rusia, Serbia, Slovenia si SUA.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania