Sute de locuri de munca la Continental, Dona sau Alstom

Marile companii cu sediu in Romania au inceput implementarea strategiilor de business pe acest an. Pe langa programele de internship disponibile in aceasta perioada, Continental, Alstom sau farmaciile Dona scot la concurs nenumarate pozitii.

Continental planuieste sa angajeze anul acesta 1.000 de persoane, care sa lucreze in Timisoara, Sibiu, Iasi, Brasov, Carei sau Nadab.

Cautam in special candidati cu studii superioare si cu experienta, dar si candidati cu putina experienta sau chiar fara, iar pozitiile vizate ar fi: inginer software, hardware sau mecanic, tehnicieni, electricieni, operatori de linie sau mecanici de intretinere. De asemenea, avem in continuare programe pentru practica de vara, proiecte de diploma sau joburi part time pentru studenti.

                                                                                                   Alina Simona Bratu, Coordonator Comunicare Continental


Ca urmare a planului strategic de dezvoltare, lantul de farmacii Dona se va extinde si va deschide noi puncte de lucru. In aceasta directie, compania intentioneaza sa angajeze aproximativ 200 de persoane in urmatoarele luni.

Dincolo de experienta profesionala, de competente si aptitudini, este foarte importanta atitudinea - seriozitatea, dorinta de perfectionare si pasiunea pentru meserie (ale candidatului).

                                                                                                      Iuliana Morlova, Director Resurse Umane Farmaciile DONA


In plus, lantul de farmacii DONA a dezvoltat un program dedicat studentilor din anii terminali de la Facultatile de Farmacie, numit Bursele de Excelenta. Prin acesta se urmareste identificarea studentilor cu potential, carora li se ofera un program de invatare practica in farmacii. Cei mai buni dintre candidati sunt selectari si primesc o oferta de angajare. Persoanele interesate pot aplica la recrutare@farmaciiledona.ro

Gaseste-ti un loc de munca in Farmecie sau Medicina!


Alstom cauta 50 de ingineri IT, ca urmare a planului de extindere in regiune:

Obiectivul nostru este de a dezvolta acest centru regional in principal pentru divizia NMS – Network Management Solutions – si, in acest scop, ne propunem sa recrutam pana la 50 de ingineri IT cu un inalt nivel de pregatire in urmatorii trei ani. De asemenea, investim in pregatirea personalului nostru, pentru a deveni un centru regional si in domeniul semnalizarii, in Transport.

                                                                                                                              Gilbert Porcherot, Presedintele Alstom Romania.

Elementele cheie in procestul de recrutare sunt experienta profesionala si cunostintele tehnice.

Cauta-ti un loc de munca in IT Sotfware!

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania