Obiectiv - despicam fotografia-n patru!

Organizatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte anunta inceprea celei de-a doua editii a proiectului Obiectiv, un proiect cu o structura unica, realizat din pasiune pentru fotografie si grija pentru omul din spatele aparatului. Obiectiv este o scoala de fotografie ce pune accentul pe latura pragmatica a acestui domeniu si pe incurajarea tinerilor fotografi sa investeasca in pasiunea lor pentru a deveni profesionistii de maine.

In perioada 28 aprilie-7 mai, 20 de participanti, studenti si masteranzi cu varsta cuprinsa intre 18 si 26 de ani si cu un nivel mediu de cunostinte in domeniul fotografic, se vor afla fata in fata cu fotografi romani de succes, cu povestile, experienta si cunostintele lor, intr-un cadru prietenos, sala expozitionala a magazinului F64.

Cei 16 invitati prezenti in cadrul proiectului activeaza in diferite ramuri ale fotografiei, oferind participantilor o imagine de ansamblu. Acestia vor mai avea de realizat o serie de fotografii pe baza unei teme stabilite de invitatul nostru Alex Galmeanu, iar cele mai reusite cadre vor fi premiate.

La finalul proiectului va avea loc si o expozitie cu cele mai bune fotografii jurizate de invitatii nostri, intr-un loc plin de culoare, la Acuarela.

Pe langa trainingurile clasice, vor fi abordate si teme precum promovarea, construirea unui brand personal, creativitate in domeniu sau documentarea pentru articole de presa. In plus, anul acesta participantii vor lua parte la un workshop de realizare portrete .

Aplica pana pe data de 23 aprilie 2014 pe http://obiectiv.vipromania.ro.

 

Obiectiv este un proiect organizat de comunitatea Leadership Development , parte a  organizatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania.

VIP Romania este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, bazata pe voluntariat si formata exclusiv din studenti. De 15 ani, organizeaza anual peste 10 programe de dezvoltare personala si profesionala pentru studentii si masteranzii din Romania, programe sustinute de companii, mass-media si statul roman.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania