E.ON angajeaza 300 de oameni in centrul din Cluj

E.ON planuieste sa angajeze aproximativ 300 de persoane in centrul de servicii situat in Cluj. Cu o cifra de afaceri de peste 1 mld euro, grupul german are deja peste 250 de angajati. Compania urmareste ca in urmatorii 2 ani sa obtina personalul necesar.

Candidatul ideal are experienta in contabilitate sau HR si competente lingvistice solide, dat fiind faptul ca centrul din Cluj ofera servicii de contabilitate si resurse umane pentru toate companiile grupului din Europa.

E.ON Business Services reprezinta, la momentul actual, cel mai mare centru regional de servicii din Transilvania, grupul avand la nivel global 88 mii de angajati in 40 de tari.

Grupul reprezinta un angajator dorit pe piata, dat fiind faptul ca daca in cadrul altor multinationale, pentru un job pe contabilitate salariul porneste de la 1.400 lei, in cadrul E.ON acesta este de 2.500 lei. (sursa: http://ziuadecj.realitatea.net/)

"Centru va oferi in special servicii de contabilitate, insa va avea si rolul de a oferi suport pentru activitatile de Resurse Umane. Prin infiintarea acestui centru se are in vedere crearea a cca. 600 de locuri de munca. Însa, acest lucru depinde si de capacitatea E.ON de a asigura conditii de angajare competitive in negocierile cu reprezentantii angajatilor, ce urmeaza sa aiba loc”, declara anul trecut Frank Hajdinjak, CEO al E.ON Romania.


 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania