P&G a lansat 3 programe de internship in 3 orase din Romania

Procter & Gamble a dat startul programelor de Internship in Bucuresti, Timisoara si Ploiesti: Summer Internship Bucharest, Manufacturing Internship – Process Engineer – Timisoara si Engineering Internship Urlanti Plant (Ploiesti). Acestea sunt destinate instruirii candidatilor pe diverse arii ale business-ului P&G, oferindu-le acestora posibilitatea de a lucra pe proiecte reale intr-un mediu multicultural!

Internship-ul din Bucuresti ofera  dezvoltare prin coaching si training si provocari in urmatoarele departamente:

  • Marketing;
  • Vanzari;
  • Logistica;
  • Resurse Umane;
  • Finante & Contabilitate;
  • Achizitii.

Candidatii au posibilitatea de a ramane intr-un job full-time, iar toate programele de internship sunt platite!

Pentru Engineering Internship Urlanti Plant (Ploiesti) se cauta candidatii in anul 3 sau 4 de licenta sau masteranzi in cadrul facultatilor de Inginerie Mecanica, Mecatronica, Automatica si Robotica, Electronica, Inginerie Chimica, IT sau alte facultati cu profil similar.

Candidatii care vor sa fie parte a programului din Timisoara trebuie sa fie studenti sau proaspat absolventi ai unor facultati cu profil tehnic, persoane creative, cunoscatore de limba engleza. Si in acest caz, candidatii au posibilitatea de a ramane in cadrul companiei pentru un job full-time!

Daca esti studenti in ultimul an de licenta sau master, iti plac provocarile si iti doresti sa cunosti mediul de lucru dintr-o companie de top, inscrie-te in unul dintre programe pana la 30 aprilie 2014.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI