Stagii de practica la Primaria Sectorului 6

Urmand exemplul Guvernului Romaniei, care a lansat un program de internship pentru 170 de tineri, Primaria Sectorului 6 invita studentii de la specializarile Administratie Publica, Stiinte Politice, Managementul Public, Sociologie, Asistenta Sociala, Psihologie si Comunicare sa isi faca stagiul de practica in administratia publica locala a sectorului.

Pentru mai multe stagii de practica si programe de internship, click aici.

Participantii se vor familiariza cu lucrul in administratia publica locala, vor primi sprijinul functionarilor publici pentru a-si insusi notiunile si pentru a dobandi experienta practica profesionala de care au nevoie.

Studentii au posibilitatea sa isi aleaga departamentul in care doresc sa faca practica: juridic, comercial, managementul resurselor umane, asociatii de proprietari, comunicare, managementul proiectelor, urbanism, asistenta sociala, administratia domeniului public, mediu etc.

La finalul stagiului, toti studentii vor primi o adeverinta care sa ateste efectuarea perioadei de practica in cadrul departamentului ales.

Mai multe detalii puteti obtine apeland urmatorul numar: 037.62.04.302, iar CV-urile se pot trimite la adresa de e-mail practica@primarie6.ro

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania