Continental angajeaza inca 1000 de persoane pe posturi de inginer software si hardware, mecanic, tehnician, electrician, operator de linie sau mecanic de intretinere

Grupul german Continental planifica o marire a numarului de angajati cu 1000 de persoane pana la sfarsitul anului 2014. Noii membri ai echipei pot alege orasul in care doresc sa lucreze, putand opta intre Timisoara, Sibiu, Iasi, Brasov, Nadab si Carei. Compania cauta: inginer software sau hardware, mecanic, tehnicieni, electricieni, operatori de linie sau mecanici de intretinere.

Pentru mai multe locuri de munca, click aici.

Din cele 1000 posturi disponibile in Romania in 2014, jumatate vizeaza absolventii facultatilor tehnice: automatica, calculatoare, electronica, telecomunicatii, electrotehnica si mecanica. Avem o stransa colaborare cu facultatile de profil materializata in: dotarea de laboratoare, sponsorizari si donatii de componente pentru activitatile practice, organizare de practica de specialitate in companie si elaborarea lucrarilor de diploma, implicare in stabilirea curriculei de specialitate si competitii pentru studenti,  prin intermediul acestora sprijinind nivelul lor de pregatire. Pentru posturile deschise in unitatile de productie, pregatim personalul in cadrul fiecarei unitati si ne bazam acum si pe prima generatie care va absolvi Scoala Profesionala, sa isi inceapa activitatea.

      Directorul pentru Cercetare si Dezvoltare al Concernului Continental in Romania, prof. dr. Christian von Albrichsfeld.

Cu aceasta ocazie, Continental lanseaza si propria platforma de recrutare, unde candidati pot urmati inclusiv statusul procesului de selectie. Pentru a simplifica procesul de recrutare, compania va utiliza o noua baza de date – IBM Kenex.

Continental avea, la finalul anului 2013, peste 13.000 de angajati. Echipa se va mari, si anul acesta, cu minimum 1000 de persoane.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI