Concurs de tranzactionare virtuala cu premii substantiale organizat de Bursa de Valori Bucuresti

Bursa de Valori Bucuresti organizeaza o competitie de tranzactionare virtuala – BVB Invest Quest, dedicata celor care doresc sa se intreaca in tranzactionarea virtuala de actiuni; concursul are ca scop educarea investitorilor. Aceasta are la baza o platforma educationala ce cuprinde 20 de seminarii desfasurate la nivel national, in perioada 14 aprilie – 13 iunie.

Cauti un loc de munca in domenul financiar? Click aici.

Proiectul are o importanta componenta educationala, intrucat obiectivul este pregatirea viitoarei generatii de investitori de retail in piata de capital, iar mesajul este acela ca orice decizie de investitie trebuie luata in baza unei bune intelegeri si cunoasteri prealabile, mentioneaza oficialii BVB intr-un comunicat de presa.

Competitia se va desfasura pe platforma BVB. Participantii vor avea la dispozitie o suma virtuala de 30.000 lei pe care o pot investi in actiunile celor mai lichide 15 companii listate : Banca Transilvania, Fondul Proprietatea, Romgaz, OMV Petrom, BRD-GSG, Transgaz, Transelectrica, Nuclearelectrica, Bursa de Valori Bucuresti, SSIF Broker si cele 5 SIG-uri. Conditiile de tranzactionare vor replica conditiile de piata reala.

Castigatorul competitiei va fi rasplatit cu o vacanta de 7 zile in Palma de Mallorca, pentru 2 persoane. Ocupantii locurilor 2 si 3 vor primi laptop-uri Dell si telefoane Samsung Galaxy S4.

Cei care doresc sa participe la competitie se pot inscrie, in perioada 31 martie – 6 mai, la unul dintre seminariile ce vor avea loc in tara.

Mult succes !
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI