Deutsche Bank va angaja 500 de persoane in noul centru tehnologic din Bucuresti

Pana la finalul lunii iunie 2014, Deutsche Bank va inaugura in Bucuresti un nou centru global de tehnologie, unde va crea aplicatii software. Astfel, pana la jumatatea acestui an, acest nou sediu va avea 100 de angajati, urmand ca numarul acestora sa fie de 5 ori mai mare pana in 2016.

DB Global Technology va fi condus de Marian Popa si va reprezenta o platforma pentru specialistii software cu nivel inalt de pregatire.

Marian Popa are o experienta semnificativa si realizari profesionale importante in industria IT&C, acumulate pe parcursul unei cariere de exceptie in pozitii de top management detinute in Romania si in afara tarii si credem ca va contribui semnificativ la succesul centrului global de tehnologie de la Bucuresti, a declarat reprezentantul Deutsche Bank in Romania, Mihai Ionescu.

Deutsche Bank furnizeaza produse si solutii personalizate pentru clientii bancii corporative si ai bancii de investitii, servicii de tranzactii bancare pentru clientii corporativi si institutionale, precum si servicii de private banking pentru clientii persoane fizice.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania