Cariera ta poate incepe la Orange: Internship in Resurse Umane, Corporate Communication, Financiar, Vanzari, Relatii Clienti.

Programul Orange First Step continua si in 2014 si mareste lista celor 5600 de studenti si masteranzi care s-au inscris la editiile precedente. 761 dintre acestea au fost selectati si au realizat stagii de internship, care i-au ajutat sa castige experienta si sa cunoasca angajatii si modul de lucru din companie.

Cei care vor sa participe, trebuie sa se inscrie pana pe 22 martie si sa isi aleaga orasul in care vor sa faca practica. Departamentele care primesc studenti pe tot parcursul lunii aprilie 2014 sunt : Resurse Umane, Corporate Communication, Financiar, Vanzari, Relatii Clienti.

Pentru alte workshop-uri si stagii de practica, click aici.

De ce sa faci practica la Orange:

  • Descoperi cat mai multe despre brandul Orange ;
  • Iti exersezi abilitatile practice in departamentul unde vrei sa iti incepi cariera ;
  • Inveti direct de la profesionisti cum sa interactionezi cu clientii ;
  • Primesti feedback de la echipa cu care lucrezi si sfaturi utile pentru dezvoltarea profesionala.

In plus, 12 tineri au ocazia sa lucreze direct cu echipele ce ofera suport tarilor din grup pe proiecte ce tin de Infrastructure & Identity, Network Shared Operations, Front Office, Messaging Team, Enablers / Device management . M2M, Payment & Billing, Operation engineering, ca parte a echipei SSPO (Shared Services Platform Operations). Cei care doresc sa se indrepte catre aceasta directie trebuie sa fie familiari cu Linux, networking, telecom basics si baze de date.

Participantii la acest program vor participa la cursuri dedicate dezvoltarii carierei, care ii vor ajuta sa inteleaga importanta brandului personal, sa dezvolte un plan de cariera si sa isi stabileasca obiectivele pe termen scurt si lung (Brandul Orange, Workshop de cariera si Personal Brand). De asemenea, cei care vor opta pentru a face practica in Orange shop vor parcurge un curs introductiv de vanzari, pentru a intelege produsele si serviciile Orange.

Mai multe detalii, aici.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI