Saptamana viitoare, pe 14-15 martie, are loc Angajatori de TOP Timisoara

Peste 1350 de joburi pentru care poti aplica in cele doua zile ale evenimentului

Saptamana viitoare, pe 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, va avea loc editia cu numarul 4 a celui mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP. Editia din aceasta primavara reuneste 40 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 5000 de vizitatori.

Cele peste 1350 de pozitii deschise de companiile participante acopera o varietate de domenii de activitate, iar cateva dintre departamentele unde vor fi deschise pozitii sunt: dezvoltare software, inginerie, productie, suport tehnic, contabilitate, achizitii, relatii cu clientii. Pentru pozitiile deschise in cadrul acestor departamente companiile angajeaza atat juniori cat si persoane cu experienta.

Planurile de recrutare pentru prima jumatate a anului sunt foarte ambitioase, totalizand un numar total de circa 200 de noi angajati, avand deja la finele lunii februarie 67 de noi colegi onboarding in companie. Ne dorim o pondere echilibrata din toate cele trei segmente, dat fiind faptul ca pentru fiecare profil piata ne ofera candidati talentati. Cautam juniors ambitiosi, cu mult entuziasm si putere de munca avand un numar de circa 10 pozitii libere pentru tineri absolventi, si un numar de 50 de joburi pentru nivelul entry-level – cu pana in 3 ani experienta. De asemenea ne dorim si specialisti cu peste 4-5 ani experienta in tehnologiile cautate, avand proiecte si planuri de dezvoltare pentru un numar de alte 70 de pozitii deschise pe acest segment. Nu in ultimul rand avem circa 20 de oportunitati deschise pentru seniors, care sa ne reprezinte ca ambasadori de elita in solutiile pe care le oferim partenerilor.

                                                                   Mihaela Plescan, HR Specialist, Atos IT Solutions and Services

Joburile oferite sunt adresate profesionistilor cu experienta: Project coordinator support, Marketing Assistant, PHP Software Developer, Front-End Developer, Integration Engineer for CMDS, Senior Software Engineer (C ++), dar nu lipsesc nici pozitiile entry-level pentru studenti, absolventi si persoane la inceput de cariera:   Sales Assistant, CNC Design Engineer, Community Manager, Senior Software Verification Engineer for RADAR Systems, Junior SAP BASIS Administrator, Project Manager si programele de internship si trainee: Programul Young Bankers - ProCredit Bank, programul de Management Trainee deschis de McDonald`s Romania sau programe de internship internationale, prin organziatia AIESEC.

In anul 2014 echipa Continental Romania va creste cu cca 1000 de noi membri. Vor fi recrutari pentru toate tipurile de pozitii atat entry, mid level, senior cat si internship. In luna martie lansam proiectul de practica de vara, pentru care recrutam studenti pentru domeniile: software, testare, electronica, mecanica, etc. Detaliile sunt disponibile pe site-ul companiei: www.romania.careers-continental.com.

               Anica Stoica, HR Manager Continental Automotive Romania, HR Country Coordinator Continental Romania

Prin participarea in cadrul evenimentul Angajatori de TOP Timisoara ne dorim sa acoperim cele 20 de pozitii pe care le avem deschise in urmatoarea perioada. Cateva dintre pozitiile oferite in cadrul companiei Yazaki sunt: Software Engineer mid&senior level, Software Validation Engineer mid&senior level, Hardware Engineer mid level, Mechanical Engineer mid level, Requirements Engineer mid level, Functional Safety Engineer senior level, Quality Assurance Engineer mid level, Supplier Quality Assurance (SQA) Engineer mid level, QA Molding process Engineer mid&senior level, Process Engineer mid level, PFMEA Engineer mid&senior level, Customer Segment Leader senior level.

                                                                                    Dumitru Maxim, HR Recruiter, Yazaki Component Technology

In urma centralizarii informatiilor cu privire la pozitiile deschise de companiile participante la Angajatori de TOP Timisoara, a reiesit faptul ca 27% dintre job-urile disponibile sunt pentru candidatii cu pana la 1 an de experienta, 61%  pentru tineri intre 1-5 ani de experienta si 13% pentru candidati cu peste 5 ani experienta.

Avem o lista de pozitii deschise in cadrul companiei pentru care speram sa intalnim, la acest targ de cariera, oameni potriviti. La momentul curent, raportul pe niveluri de senioritate pentru job-urile deschise este de circa 15% entry-level, 60% mid-level si 25% senior. Pe perioada verii, insa, avem deschise un numar de pozitii de internship, acest lucru schimband proportia.

                                                                                   Tiziana Brinzas, COO, Infobest Romania

In ceea ce priveste profilul candidatului, companiile urmaresc experienta anterioara, alaturi de competente precum: abilitati de comunicare, lucrul in echipa, orientare spre rezultate. In cazul programelor adresate absolventilor, o greutate mare capata implicarea in activitati extracurriculare si abilitatile personale pe care le pot demonstra in cadrul procesului de selectie.

Peste 5 000 de profesionisti si studenti sunt asteptati pentru a aplica CV-ul in cadrul evenimentului Angajatori de TOP din Timisoara. Printre companiile prezente in aceasta toamna, putem mentiona: Alcatel-Lucent, Movidius, Frontier Silicon, Atos IT Solutions and Services, Microsoft, RapidSolution Software, ProCredit Bank, Infobest, Digital Education, Continental, Valeo Lighting Injection, Lasting Software, buw, Accenture, McDonald's Romania, Toluna, EY, Sphinx IT, ACI Worldwide, Brainspotting, Adecco, Autoliv, Yazaki Component Technology, Faist Mekatronic, National Instruments, Plexus, Business Partners. 

Pentru pozitiile deschise vizitatorii evenimentului pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar. 

Evenimentul din aceasta primavara Angajatori de TOP Timisoara se bucura de sustinerea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM TIMIS) si a Facultatii de Economie si Administrarea afacerilor.

Mai multe detalii despre Angajatori de TOP Timisoara pot fi accesate in sectiunea special creata pe www.hipo.ro 
Accesul publicului va fi permis vineri - 14 martie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata - 15 martie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Centrul Regional de Afaceri, Timisoara.

Evenimentul din aceasta primavara Angajatori de TOP se extinde la nivel national. Dupa editia din Timisoara (14-15 martie), targul de cariera va avea loc la Iasi in perioada 21-22 martie si la Bucuresti in perioada 4-5 aprilie.

Despre Catalyst Solutions
Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.
Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi),
www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI