Ghidul Angajatorilor Domeniul Tehnic 2013 - 2014

GHIDUL ANGAJATORILOR DIN DOMENIUL TEHNIC 2013 - 2014

 

Descarca Ghidul Angajatorilor - Domeniul Tehnic 2013 - 2014 si afla informatii despre:

Topul celor mai doriti angajatori

Articolul prezinta informatii despre companiile pozitionate in topul celor mai doriti angajatori in anul 2013, obiectivele profesionale si asteptarile salariale urmarite de candidatii cu profil tehnic, dar si canalele de comunicare preferate de acestia.

Ghidul carierei in industria IT

Din cuprinsul acestui articol vei afla informatii utile despre piata locurilor de munca pentru un absolvent in domeniul IT. Vezi care sunt cele mai cautate tehnologii de angajatorii in domeniu, cum se desfasoara procesul de recrutare, care este nivelul salarial in industria IT si ce angajatori recruteaza in aceasta perioada.

Ghidul carierei in industria auto

Afla din randurile acestui articol despre perspectivele profesionale in domeniul automotive, ce companii recruteaza persoane entry-level si care poate fi evolutia ta daca urmezi studiile unei facultati de profil.

Targurile de joburi si evenimentele de dezvoltare profesionala

Ca student ai sansa sa acumulezi cunostinte si sa ai parte de oportunitati de dezvoltare personala si profesionala. Descopera din acest articol ce evenimentele te vor ajuta sa te dezvolti si sa faci primii pasi in construirea unei cariere de succes.

Do’s and Don’ts: Application Form, CV, scrisoare de intentie, interviu, Assessment Center

Cu siguranta vei gasi acest articol extrem de util, intrucat iti prezinta sfaturi utile si pasii importanti pe care trebuie sa ii respecti pentru a trece cu succes prin procesul de recrutare. 

Ghidul carierei in inginerie

Acest articol isi propune sa prezinte cele mai importante aspecte de pe piata muncii in inginerie. Astfel, poti citi despre situatia actuala in domeniu, cum poate evolua cariera ta in inginerie, care este nivelul salarial si care sunt competentele cerute de angajatori.

Ce stii despre testele de orientare in cariera?

Daca nu esti sigur inca ce meserie vrei sa urmezi, testele de orientare in cariera pot fi de un real ajutor. Aceste teste contribuie la identificarea punctelor tari, punctelor slabe, abilitatilor sau aptitudinilor dezvoltate si te pot ajuta sa corelezi aceste rezultate cu posibile cariere pe care le poti urma. Citeste in acest articol care sunt aceste teste si cum te pot ajuta in alegerea jobului potrivit tie.

Angajatorii care au deschise oportunitati de cariera in domeniul tehnic sunt: British American Tobacco, Oracle, Microsoft, Endava, Futures First, Phi Partners, Cegeka, LMS Romania, Veo Finances, Evoline, Stefanini, IBM, Microchip Technology, Temenos, Synygy Europa, Capgemini, Thales Systems, Amazon Development Center, Plexus, Intel, SCC Services, CSI Romania, Renault Romania, Continental Automotive Romania, TRW Automotive Romania, Kirchhoff Automotive, Groupama Asigurari, Deutsche Bank Technology Center, Luxoft, Emerson, Schneider Electric, ArcelorMittal Galati, Miele Tehnica, Celestica, JTI.

Descarca Ghidul Angajatorilor -
Domeniul Tehnic 2013 - 2014

 

Va recomandam si:

Career Guide 2021

ULTIMELE JOBURI