Serviciul de consultanta online Google te poate ajuta sa te pregatesti in cariera

Gigantul Google a lansat la sfarsitul anului care tocmai s-a incheiat un serviciu online de consultanta, prin intermediul caruia utilizatorii pot primi sfaturi de la profesionisti in diverse domenii, gratuit sau in schimbul unei taxe: Helpout.

Serviciul Helpout ofera sprijin tuturor utilizatorilor, in 8 domenii de activitate, prin intermediul consultantei video: Arta si Muzica, Computere si Electronice, Gastronomie, Educatie si Cariera, Moda si Frumusete, Fitness si Nutritie, Sanatate, Casa si Gradina. In viitorul apropiat, platforma Helpout va fi dezvoltata, pentru a oferi consultanta si in alte domenii de activitate.

Platforma pune in contact un utilizator care doreste sa afle anumite informatii sau care este pasionat de un anumit domeniu cu un internaut care ii poate oferi raspunsul la intrebari sau sfaturi de care are nevoie. De asemenea, potrivit Google, companii precum Sephora, Weight Watchers si Rosetta Stone vor oferi consultanta prin intermediul Helpout.

Astfel, daca esti in cautare de sfaturi de cariera, poti accesa aceasta platforma, cautand un specialist in domeniu sau poti consulta articolele si sfaturile HiPo.ro.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania