Afla ce companii angajeaza in aceasta toamna in cadrul evenimentului Angajatori de Top



Editia cu numarul 15 a celui mai mare eveniment de recrutare Angajatori de TOP va avea loc in Bucuresti in perioada 25-26 octombrie, la Sala Palatului si in Iasi intre 8-9 noiembrie la Hotel Traian. Cu o traditie de 7 ani, targul de cariere reuneste la fiecare editie din Bucuresti  15.000 de profesionisti si studenti care au astfel ocazia sa aplice pentru una dintre pozitiile deschise de cele 90 de companii participante.

Targul de joburi Angajatori de TOP a reunit in cadrul celor 15 editii aproximativ 1236 de companii participante. Cei mai multi angajatori, respectiv 120, au participat in toamna anului 2008, perioada caracterizata de proiecte de recrutare de mare amploare, atat pentru pozitii de management, de specialisti sau entry-level.  Ultimii trei ani au fost caracterizati de o prezenta relativ constanta din partea catorva categorii de companii care s-au remarcat din perspectiva dimensiunii proiectelor de recrutare: IT&C, Outsourcing, centrele de servicii ale companiilor multinationale deschise in Romania,  dar si de o crestere a numarului companiilor care au dezvoltat  programe de internship sau trainee dedicate juniorilor.

Companiile prezente in cadrul editiei din aceasta toamna Angajatori de TOP isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii de activitate:
1. IT&C (38%)
2. BPO (17%)
3. Servicii financiar-bancare (10%)
4. FMCG (10%)
5. Inginerie si Constructii (10%)
6. Recrutare (10%)
7. Retail (4%)
8. Consultanta (3%)

Angajatori de TOP este un targ de cariera ce le permite vizitatorilor sa interactioneze direct cu specialistii si managerii din departamentele de resurse umane si sa aplice pentru o varietate mare de oportunitati de cariera. Numarul si diversitatea oportunitatilor in companii de top dar si continutul de calitate al workshop-urilor si conferintelor fac din Angajatori de TOP cel mai relevant proiect de profil din piata.  Targul de joburi ofera oportunitatea de a intelege piata fortei de munca si de a afla competentele pe care le cauta angajatorii in acest moment. Chiar si pentru candidatii care nu isi cauta activ un loc de munca, participarea este o ocazie buna pentru a intelege dinamica pietei.

 

Un astfel de eveniment iti permite sa ai o conversatie directa cu reprezentantii companiilor, o oportunitate pentru care trebuie sa te pregatesti cu atentie. Iti recomandam sa te documentezi in privinta companiilor participante, sa verifici site-ul evenimentului, sa stabilesti o lista cu cei pe care vrei sa ii abordezi, sa te documentezi cu privire la companiile participante si joburile pentru care recruteaza. Pregateste-te si pentru cateva intrebari: „In ce domeniu vrei sa aplici si ce anume te recomanda pentru acest domeniu?”, „De ce ai ales acest domeniu si mai specific compania noastra?”

Adrian Stanescu, Project Manager, Angajatori de TOP

 

Ne dorim ca la aceasta editie Angajatori de top sa avem la fel de multi participanti atat in stand cat si la workshop, sa cunoastem oameni inteligenti si preocupati de cariera si de mediul de business din Romania. Planurile de viitor vor continua cu atragerea de candidati care vorbesc mai multe limbi straine, insa cu profile si skill-uri mai complexe in ceea ce priveste experienta profesionala. De asemenea, vom avea programe de internship si de graduates mult mai structurate si mai reprezentative ca numar de angajari.  Urmariti-ne in piata si conectati-va cu HP Way Now !

Anca Tapai, Romania Staffing Manager, HP

 

Este cel mai important eveniment de acest gen care ne ofera posibilitatea de a ne intalni cu candidati pregatiti pentru care vom avea aproximativ 40 de posturi disponibile din zona suportului tehnic, specialisti pe infrastructura IT, QA Engineers si dezvoltatori pe C#, PHP, Java, .Net, iOS. Posturile sunt dedicate candidatilor in cautarea primului loc de munca, dar si profilelor senioare.

Oana Calcan, Recruiting EMEA Stefanini

 

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment vor fi disponibile pe site, la sectiunea Angajatori de TOP. Accesul publicului va fi permis vineri, 25 octombrie si sambata, 26 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Alaturi de editia din Bucuresti, va mai avea loc si o editie  a evenimentului Angajatori de TOP, la Iasi, in perioada 8-9 noiembrie, Hotel Traian  si o editie nationala virtuala, pe site-ul Hipo.ro in perioada 11-15 noiembrie 2013.

Cateva dintre companiile care ne-au confirmat prezenta in cadrul editiei din Bucuresti a targului de cariera Angajatori de TOP pe 25 si 26 octombrie sunt: JTI, ArcelorMittal, Dell, Oracle, Grup Renault Romania, BRD - Groupe Société Générale, Groupama Asigurari, ING Asigurari de Viata, BearingPoint, Mondelēz Romania, L’Oréal Romania, Raiffeisen Bank, Microsoft, Bitdefender, McDonald's Romania, Intel, Stefanini, Sparkware Technologies, ProCredit Bank, IBM, EY, Computer Generated Solutions, Cegeka, Endava, ABS Laundry Business Solutions, Microchip Technology, TeamNet International, Temenos, British American Tobacco, HP, Humangest Group, Xerox, Wipro si Phi Partners, Accenture, Honeywell, Optaros, P&G, Genpact, Microchip Technology, Luxoft. 

 

Despre Catalyst Solutions
Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.

Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innvation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro.

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI