Concurs 2015: Creeaza-ti un cont nou pe Hipo.ro si poti castiga o Tableta Samsung Galaxy Tab 4

UPDATE: Castigatorul Tabletei Samsung Galaxy Tab 4 in 2015


Castigatorul tabletei Samsung Galaxy Tab 4 este Craciun Paula, domiciliata in Bucuresti. Ea a fost contactata de echipa noastra prin email si la numarul de telefon furnizat. Acesta s-a prezentat la sediul Catalyst Solutions - Hipo.ro pentru a-si ridica premiul. 

Si tu poti fi fericitul castigator al premiilor oferite in cadrul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi din 2016. Anul acesta am decis sa premiem candidatii determinati cu o Tableta Lenovo Yoga Tab 3, de 8’’. Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci cont pe portalul Hipo.ro si sa iti completezi un CV in proportie de minimum 50% si vei intra automat in tragerea la sorti pentru premiul mentionat.
 

Afla totul despre concursul organizat la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2016 >>



Iata materialul video al extragerii castigatorului din 2015:


 
 







Inscrierea pe site-ul Hipo.ro in perioada 13 iulie - 15 septembrie 2015 te inscrie automat in cursa pentru castigarea unei Tableta Samsung Galaxy Tab 4.

Tableta Samsung Galaxy Tab 4 T230 8GB Android 4.4 are un ecran WXGA (1280 x 800) de 7 inchi cu un raport de 16:10 al afisajului. Sistemul Multi Window de la Samsung maximizeaza experienta in multitasking, oferindu-ti posibilitatea sa privesti un film, sa verifici e-mailul, sa faci cumparaturi online si sa discuti cu prietenii, totul pe un singur ecran. Procesorul Quad Core la 1,2 GHz mentine o functionare generala cursiva.

Cine poate participa?

Candidatii care se inscriu pe www.hipo.ro incepand cu data de 13 iulie 2015, ora 00:00, intra automat in tragerea la sorti. Crearea unui cont nou dureaza mai putin de 2 minute si se poate face atat prin completarea formularului de pe Hipo, cat si prin importarea datelor din Facebook sau LinkedIn.

Adresa de email introdusa trebuie sa fie una reala, iar contul trebuie sa fie validat dupa primirea emailului de confirmare.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa iti creezi un cont nou pe Hipo.ro si sa il validezi in perioada 13 iulie 2015, ora 00:00 - 15 septembrie 2015, ora 23:59. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati prin email si pe site-ul Hipo.
 

Click aici pentru a-ti crea un CONT nou ACUM!





Pentru mai multe detalii legate de participare, descarca Regulamentul Concursului
 



LinkedIn