De ce să alegi Programul de Manufacturing Trainee @ Continental



Dacă și tu ai aceleași întrebări ca m
ajoritatea studenților în ani terminali, “Și acum ce fac? Unde mă angajez?”, atunci avem răspunsul pentru tine. La Continental!

Continental a luat în considerare gândurile tale și a creat un program cu o expunere internațională pentru tinerii cu potențial mare. Acest program îți va crea o perspectiva unică și de amploare față de orice altă poziție pe care o poți ocupa ca proaspăt absolvent. Ești pregătit să creezi un impact?

Programul de Manufacturing Trainee este un program de 18 luni care te va introduce în lumea anvelopelor, printr-o activitate de job-rotation în toate departamentele companiei, pentru a întelege procesul de colaborare dintre acestea.

Ca Manufacturing Trainee ai posibilitatea să înveți de la început specificul unui mediu de producție. Îți lărgești orizonturile culturale colaborând cu oameni talentați din întreaga lume. Jobul oferit la finalul programului va fi cadrul perfect să pui în valoare competențele dovedite pe parcursul programului.

Uite aici câteva din lucrurile pe care le presupune acest program:

  • Vei avea un mentor alocat care te va ajuta să te integrezi ușor în program și în echipele de lucru;
  • Introducere în procesele de producție, tehnologiile cauciucului, fluxul materialului și componentele pentru a obține cunoștințe operaționale aprofundate despre procesul de producție;
  • Integrare și evaluare prin experiențe practice: proiecte de fabricație / inginerie în cadrul uzinei;
  • Implicare locală dar și regională prin colaborarea cu ceilalți trainee din alte locații;
  • Expunere pentru 1/2 lună la departamentul de marketing și vânzări al companiei pentru a obține un overview complex asupra business-ului și a înțelege care sunt responsabilitățile acestui departament;
  • Experiență cu vânzarea directă la un magazin de anvelope în timpul vizitelor clienților.

Descoperă aici care este părerea celor 2 foști trainee.

Denis Radu - Manufacturing Trainee la fabrica de anvelope din Timișoara

”De Continental și despre programul de Manufacturing Trainee aflasem la un târg de joburi. Doream o poziție de început care să-mi formeze o vedere cât mai amplă asupra activității unei companii și să pot lucra într-o echipă internațională.

Ce mi-a plăcut la experiența de Manufacturing Trainee? Din numeroasele lucruri ce mi-au plăcut, mă opresc la următoarele două: am avut ocazia să lucrez în toate departamentele atât la nivel local, cât și la sediul din Hanovra. Este o șansă foarte bună de networking și poți cunoaște totodată foarte clar rolurile fiecărui department. Asta te ajută mult în alegerea următorilor pași în carieră la finalul programului.

Dacă îți plac provocările și te încântă posibilitatea să lucrezi cu oameni din toate colțurile lumii, atunci cred cu sinceritate că poziția de Manufacturing Trainee este un început ideal pentru cariera ta.”

Silviu Bulza Manufacturing Trainee

„Pe lângă faptul că era o poziție axată pe dezvoltarea competențelor necesare integrării cu succes în companie, cel mai mult mi-a stârnit interesul caracterul internațional al postului, unde se pot căli abilitățile de comunicare în cadrul unor experiențe de colaborare cu persoane din alte țări. În acel an am fost aproape 1000 de aplicanți, așa că procesul de selecție a fost îndelungat. Spre surprinderea și încantarea mea, am aflat că sunt candidatul final, ceea ce a însemnat un ultim interviu la Hanovra, cu coordonatorul global al programului. Atunci am realizat atenția și importanța acordată acestui program în cadrul companiei.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la această experiență? Cel mai mult mi-a plăcut stagiul de pregătire și proiecte din Hanovra. Grupul de lucru din care am făcut parte a fost de departe cea mai diversă și multiculturală echipă de-a lungul întregii mele activități profesionale. O glumă recurentă era că avem în echipă oameni de pe fiecare continent, mai puțin Australia și Antarctica. A fost o experiență deosebită: la șase ani și mii de kilometri distanță înca mai păstrăm legătura.”

Dacă ești curios, îți putem spune că programul de lucru de este de 8h, dar și flexibil în funcție de nevoie. În ultimele 6 luni ale programului trainee-ului îi este alocată o poziție vacantă în fabrică (în zona de producție sau calitate).

Pentru a afla care sunt avantajele ca și trainee în cadrul Continental, dar și care este profilul unui trainee, te invităm să le descoperi aici.
 

Te-am motivat îndeajuns de mult astfel încât să aplici?
 

Nu mai aștepta! Aplică acum în cadrul programului!