UNILEVER FUTURE LEADERSHIP PROGRAM 2019



In fiecare zi, 2,5 miliarde de persoane folosesc produsele Unilever pentru a arata bine, pentru a se simti bine si pentru a se bucura cat mai mult de viata. Cu peste 400 de marci cumparate in 190 de tari, avem oportunitatea unica de a colabora cu consumatori pentru a asigura un stil de viata sustenabil pentru toata lumea. Unilever, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bunurilor de larg consum din Romania si este prezent pe piata romaneasca din anul 1995.

Pentru ca sustinem dezvoltarea tinerilor din Romania, Unilever lanseaza programul de Management Trainee! Anul acesta ne dorim sa ne marim echipa cu oameni interesati de Supply Chain, HR si Business.
 

In ce consta programul?
 

UFLP este un program ce dureaza 3 ani care ofera o dezvoltare accelerata, mentoring cu senior management, rotatii relevante pentru destinatia aleasa si un pachet de beneficii foarte atractiv, care se adreseaza studentilor din ultimul an al studiilor de licenta si master, absolventilor de cel mult 2 ani si doresc sa se dezvolte catre o pozitie de management.
 

Poti sa afli mai multe detalii, accesand linkurile de mai jos:
 


Despre procesul de selectie
 

In 2019 UNILEVER FUTURE LEADERSHIP PROGRAM devine digital si mai flexibil!
Verifica pasii de mai jos si alatura-te programului nostru de Management Trainee!
 

1. Aplicarea online

Finalizeaza pasul intial prin completarea datelor personale. Poti folosi varianta rapida a preluarii informatiilor profilului de LinkedIn. Vezi mai sus linkurile de aplicare pentru pozitiile care ar putea fi de interes pentru tine.


2. Vrem sa te cunoastem mai bine!

Finalizeaza pasul 2, cele 12 jocuri online care vizeaza diferite aspect cognitive, emotionale si sociale. La final vei primi un feedback personalizat si detaliat pe fiecare componenta in parte.


3. Interviul video

Vei fi rugat sa rezolvi problem reale, prin intermediul unor scenarii Unilever. Interviul va consta in 3 intrebari scurte, ipotetice, urmate de un studiu de caz. Vei filma raspunurile cu ajutorul unei camere web si cu o conexiune buna la internet vei putea finaliza interviul in orice locatie si in orice moment convenabil pentru tine.


4. Te invitam sa ne descoperi: Centrul de evaluare!

In ultima etapa vei fi invitat la un centru de evaluare unde vei petrece intreaga zi alaturi de noi, la biroul Unilever din Bucuresti! Vei descoperi ce inseamna o zi la Unilever, unde vei experimenta un numar de activitati si proiecte care iti vor starni interesul si curiozitatea pentru mai mult:
 

  • Intalniri cu colegii din senior management cu care vei impartasi parerea ta despre studiile de caz
  • Intalniri de echipa cu ‘colegii’
  • Intalnire individuala cu ‘managerul direct’


Ce oferim?

Un mediu de lucru foarte prietenos format din oameni cu experienta, un job pe bune in care vezi in fiecare zi lucruri noi, ne cunosti echipele si primesti un pachet de beneficii competitiv! Studentii care finalizeaza cu success programul de internship sunt cei care ne devin colegi pe rolurile imediat deschise.

Aplica acum in program si descopera cariera ideala in domeniul de care esti pasionat!

Uite aici cum a fost la intalnirea de onboarding din 2018: