Cele mai noi programe de internship&trainee din domeniul bancar



Te numeri printre studentii sau proaspat absolventii unei facultati cu profil economic si visezi la o cariera in domeniul bancar? Un start bun in cariera este urmarea unui program de internship, trainee, graduates sau al unui stagiu de practica intr-o companie de top.

Iata o lista a companiilor unde poti pune in practica informatiile insusite pe parcursul studiilor:

 

  • Daca banca facultatii nu mai este de ajuns pentru tine si vrei un prim loc de munca in sistemul bancar, FIRST BANK te asteapta in echipa lor. Iti ofera un program prin care poti sa cresti si sa evoluezi spre implinirea adevaratului potential.


FIRST BANK, FIRST CHOICE!
 

  • Daca iti doresti sa intelegi ce inseamna banking de la profesionisti din domeniu si vrei sa inveti lucruri practice cu aplicabilitate atat in viata profesionala, cat si in cea personala, oportunitatile de cariera oferite de BRD - Groupe Société Générale iti pot fi de folos:

Internship @BRD

Mindcraft Academy by BRD

 

  • Pentru compania CREDIMAG candidatul ideal este caracterizat de responsabilitate, dorinta de afirmare si atentie la detalii si detine abilitati de comunicare si negociere, este proactiv si organizat.  Daca te regasesti in descriere, aplica si devino parte a echipei lor:

Oportunitate pentru studenți responsabili

 

  • Libra Internet Bank are deschisa o oportunitate special gandita pentru tinerii ce vor sa devina Client Relationship Manager. Pe parcursul unui interval de o luna, vei invata alaturi de trainer, ce presupune zona de vanzari in domeniul bancar.

Relationship Manager Trainee - Academia de Banking 2018

 

  • Credius este in cautare de colegi orientati spre invatare si dezvoltare personala, energice si ambitioase, comunicative si care sa detina abilitati bune de prezentare.  Te invita sa faci parte din echipa lor aplicand la cea mai noua oportunitate de cariera:

Internship platit in domeniul financiar-bancar

 

  • Finastra are deschis un program de internship care se adreseaza tinerilor pasionati de domeniul financiar-bancar si dornici sa invete lucruri noi.

Internship - Functional Consultant

 

  • Daca esti la inceput de cariera Raiffeisen Bank te invita sa faci primul pas cu un program de internship ideal pentru tine! Aplica si alatura-te echipei Raiffeisen Bank!


Internship - Corporate Financial Analyst

Raiffeisen Management Trainee Program
 

Nu rata oportunitatile de cariera oferite de companii de top din domeniul bancar. Aplica la unul dintre programele de internship&trainee de mai sus si incepe o cariera in domeniul care te pasioneaza.

 

 
  Urmareste-ne pe Instagram si fii la curent cu noutatile!