Vrem studenţii #SUPERTARI precum cafeaua Jacobs - Editia 2018



VREM SPUMA FACULTAŢII.

CREMA GRUPEI.


Mesajul e scurt ca un Ristretto: vrem studenţii #SUPERTARI precum cafeaua Jacobs. Aceia pe care-i ştie toată seria pentru energia lor, cu idei deştepte şi curaj să le puna în aplicare. Cei care sunt mereu cu un pas înaintea tuturor.

Creează-ţi experienţa de #CampionAiCafelei alături de noi!

Visul tău începe odată cu startul celei de-a doua ediții a Internshipului în Jacobs Douwe Egberts.

Internship Highlights: Odată cu expansiunea noastră, te dezvolţi şi tu

Programul de internship JACOBS, ajuns anul aceasta la a doua ediție, reprezintă o oportunitate profesională pentru studenţii în ultimii ani de studii, masteranzi sau cei care tocmai şi-au finalizat studiile, vorbitori de #LimbaEngleză, aprinşi de #SpiritAntreprenorial şi care pun #Pasiune în tot ceea ce fac zi de zi. Rolurile de interni din cadrul programului sunt disponibile numai pentru candidaţii eligibili, dispuşi să lucreze în sediul nostru din Bucureşti din ziua 1.

Procesul de selecţie va avea loc în perioada Mai – Iulie 2018 şi este împărţit în 3 etape. Doar candidaţii ofertaţi vor intra în program, iar perioada de desfăşurarea a internshipului este Iulie 2018 – Iunie 2019. În cele 12 luni vei lucra în program full-time flexibil şi plătit. La fiecare 3 luni vei avea ocazia să iei contact cu unul dintre departamentele următoare: Marketing, Sales, Finance şi Supply Chain. Astfel:

  • vei înţelege rolul şi responsabilităţile fiecărui departament în atingerea misiunii noastre;
  • îţi vei transforma ideile în proiecte cu impact pozitiv în lumea cafelei, lume în care Jacobs Douwe Egberts intenţionează să se diferenţieze şi să se menţină în rolul de lider;
  • vei descoperi domeniul în care vei dori să îţi laşi amprenta, în care te potriveşti şi în care vei dori să activezi ca profesionist.



Prima generație de #SuperInterni învestiți #CampioniAiCafelei îți împărtășesc ce a însemnat pentru ei această experiență:

“Internshipul din cadrul JDE reprezintă o călătorie prin departamentele principale ale companiei în care descoperi atât lumea complexă a cafelei, cât și drumul profesional pe care ți-ai dori să îl urmezi. Probabil cel mai frumos lucru care întregește această experiență este marcată de oamenii care sunt alături de tine pe tot parcursul programului și de la care ai nenumărate lucruri de învățat. Pe lângă autonomia și responsabilitățile unui #SuperIntern, aici vei avea parte de un vibe prietenos și deschis, în care ideile fresh sunt apreciate. Deci, dacă vrei să ni te alături, vino cu creativitatea în buzunar și vei simți pe pielea ta cum se face trecerea de la statutul de student la cel de campion al cafelei.” (Ioana Moisă - Masterandă Brand Management și Comunicare Corporatistă @ SNSPA, București).

"Sunt întrebări la care-ți poți răspunde doar apăsând spontan pe butonul „Aplică”: Cum scapi de asaltul anunțurilor de internshipuri? Te întreabă ai tăi când te vei angaja, dar tu încă visezi toată ziua? Toți prietenii tăi vor să fie brand manageri, dar tu ești curios să vezi ce face și un specialist în logistică?
Hai să recunoaștem! Toți am fost speriați la început de drum și nici măcar nu eram siguri că drumul e cel potrivit pentru noi. Așa eram acum 1 an: voiam o provocare nouă, diversitate, acel „je ne sais quoi” care să mă pună în locul potrivit. Fast forward 365 de zile, 1095 cafele și 4 departamente mai târziu: sunt la final de internship, cu un bagaj de experiențe de #SuperIntern în spate, am descoperit unde vreau să mă specializez și cel mai important lucru - acum fac parte din comunitatea de oameni faini, prietenoși, open minded, săritori, gata oricând să-ți ofere un zâmbet cald și de la care am învățat cum se învârte fiecare rotiță dintr-un business." (Diana Iordache – Masterandă Relații Economice Internaționale @ ASE, Bucuresti).


„Programul de internship JACOBS e o aventură care merită trăită prin departamentele companiei, să vezi business-ul ca o clădire și să înțelegi fiecare cărămidă din care este construită.
Fiind la începutul carierei, acest internship a fost o experiență extrem de utilă în alegerea direcției în care îmi doresc să construiesc mai departe viața profesională, iar această aventură am trăit-o într-o comunitate #SuperTare, alcătuită din oameni de calitate. A fost o plăcere fiecare zi petrecută și fiecare ceașcă de cafea savurată alături de ei, aici la JDE.” (Mónika Váncsa – Masterandă Gastronomie, Nutriție și Dietetică Alimentară @ USAMV, Cluj Napoca).


„Știi momentul acela când ești anul II de facultate, simți că ai totul planificat și ai curaj din plin să încerci un internship chiar dacă nu ai experiență în spate? Eu nu-l știam. Asta până în momentul în care am aplicat spontan, înainte de deadline, puțin sceptic în privința faptului că aș putea fi selectat, dar cu o doză de curiozitate în buzunar. Programul de internship pus la dispoziție de JDE mi-a oferit oportunitatea de a vedea o imagine de ansamblu asupra mediului de business, iar proiectele în care am fost implicat în timpul programului mi-au dezvoltat abilitățile necesare întregii cariere profesionale. Mulți se întreabă dacă este prea târziu să încerce un internship. Eu m-am întrebat daca nu cumva e prea devreme. Poate că nu e vorba de „momentul potrivit”, ci doar de „matchingul perfect”. (Oliviu Goșa – Student Cibernetică Statistică și Informatică Economică @ ASE, București).

Vino să faci parte din a doua generație de #SuperInterni pregătiți să înceapă o carieră uimitoare, așa cum este orice lucru care se întâmplă în jurul unei ceşti de cafea. Aplică acum pe www.hipo.ro/JDE!