< Echipa IT | IT Networking Day >

In urma cu cativa ani nu aveam planuri de viitor. eMAG m-a ajutat sa revin in cursa. Am avut ocazia de a lucra cu cele mai noi tehnologii si sa iau parte la proiecte complexe si interactive in cadrul unui grup mare de programatori. eMAG te ajuta sa iti construieste o cariera si iti ghideaza pasii spre succes.

V.G, Technical Team Leader

Prima data cand am ajuns la eMAG, am descoperit ca este o companie unde ai sansa de a creste si de a te dezvolta din punct de vedere profesional. Aici am avut oportunitatea de a cunoaste oamenii potriviti care au avut incredere si m-au incurajat. Acum, fac parte dintr-o echipa minunata de programatori care lucreaza cu cele mai noi echipamente si tehnologii. Impreuna dezvoltam produse software ce vor conduce compania la urmatorul nivel.

A. P., PHP Developer
 

Scalarea celui mai mare magazin online in Europa Centrala si de Est este o provocare cu care ne confruntam in fiecare zi. Fac parte dintr-o echipa de minti sclipitoare, iar impreuna gasim solutii inovatoare la cele mai diverse situatii. Acest lucru imi permite sa invat ceva nou in fiecare zi, iar asta este ce imi place cel mai mult la jobul meu. Este placerea mea acum sa ii ajut pe tinerii ingineri IT care se alatura echipei noastre, asa cum si eu am fost ajutat din prima mea zi aici.

L. M., Team Manager

In programul de Internship, programarea a capatat in sfarsit acea nuanta magica pe care ti-o imaginai atunci cand nu intelegeai cum poate cineva “sa dea din taste” si sa obtina ceva concret.

I.D., Developer

eMAG Talent Internship a fost primul meu job. In 2 luni de Internship am lucrat cu tehnologii noi, am dezvoltat un proiect cu impact in business si m-am alaturat celei mai tari echipe de IT!

D.N., Developer