Consilier Juridic Jr. - Departament Executare Silita

This job is no longer active!

View all jobs Debt Collection Agency active


View all jobs Consilier Juridic Jr. - Departament Executare Silita active on Hipo.ro

View all jobs Legal Services active on Hipo.ro


Employer: Debt Collection Agency
Domain:
  • Legal Services
  • Job type: full-time
    Job level: 0 - 1 years of experience
    Location:
  • BUCHAREST
  • Updated at: 13.01.2017
    Remote work: On-site
    Short company description

    Requirements

    Ne dorim sa avem in echipa o persoana deschisa, creativa, placuta, cu atitudine pozitiva si excelente abilitati de relationare, excelente cunostinte operare PC (Word, Excel) si cunoasterea limbii engleze la nivel conversational.
    - Studii superioare finalizate – Facultatea de Drept;
    - Experienta in aplicarea procedurii de executare silita- conditie obligatorie;
    - Permis de conducere-conditie obligatorie;
    - Disponibilitate de deplasare in tara;

    Responsibilities

    - Redactează cereri pentru acţionarea în judecată a debitorilor;
    - Redactează cererile pentru initierea procedurii de executare silita;
    - Gestionează activităţile de recuperare a creanţelor detinute in portofoliu;
    - Supervizează/menţine legătura cu Executorii Judecătoreşti şi monitorizeaza dosarele aflate în lucru, începând cu depunerea şi până la finalizarea acestora;
    - Responsabil de rezultatele obţinute în dosarele de executare silită alocate, efectuează deplasări la birourile executorilor judecătoreşti, urmăreşte demersurile efectuate în dosarele de executare etc.;
    - Efectuează rapoarte privitoare la rezultatele obţinute.

    Ce iti oferim:
    - Mediu de lucru motivant intr-o echipa tanara, profesionista si dinamica;
    - Pachet salarial atractiv;
    - Bonusuri în funcţie de performanţă;
    - Tichete de masa;
    - Asigurare medicală;
    - Şanse reale de promovare

    Other info

    Debt Collection Agency este o companie ce are ca obiect de activitate managementul creantelor bancare si nebancare, al carei nucleu s-a format in jurul unei echipe experimentate si dinamice formate din specialisti in domeniu.
    La jumatatea anului 2016, Debt Collection Agency a devenit parte a grupului international B2 Holding, care este un jucator important la nivel european pe piata colectarii de creante si achizitiei de portofolii de credite neperformante.
    B2 Holding a fost fondat in noiembrie 2011 si de atunci grupul a avut o ascensiune continua. Fondatorii acestuia si echipa de management au o experienta solida in domeniul financiar.
    Biroul central este localizat la Oslo in Norvegia, iar grupul are operatiuni in 12 tari Europene: Bulgaria, Croatia, Estonia, Finlanda, Letonia, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Romania, Serbia, Slovenia si Suedia.
    Incepand cu luna iunie a anului 2016, actiunile grupului au fost listate la bursa din Oslo. B2 Holding numara in prezent peste 1500 de angajati si este o prezenta activa in 14 tari.
    Strategia grupului implica promovarea unor solutii corecte de investitii, dezvoltarea unor platforme operationale eficiente si dezvoltarea unor relatii puternice si fiabile cu toti partenerii.
    Debt Collection Agency a fost fondata in 2010 si a urcat rapid in topul companiilor din domeniul colectarii de creante din Bulgaria. Astfel ca, in 2011, compania a deschis filiala din Romania, care urmeaza succesul companiei din Bulgaria. In 2015 compania a inregistrat venituri de peste 5.9 milioana de euro si un profit net de 1.9 milioane de euro.
    O data cu preluare Debt Collection Agency, B2 Holding devine o prezenta importanta in regiunea balcanica.
    Ca parte importanta a grupului, Debt Collection Agency sa fie un partener de succes la nivel national, prin asigurarea unor servicii complete, profesionale si competitive pe segmentul de recuperare a creantelor, oferind strategii de colectare adaptate pentru monitorizarea creantelor.
    Echipa noastra de profesionisti in domeniu vine in intampinarea nevoilor clientilor, cu solutii adaptate acestora, oferind servicii complete de consultanta juridica, recuperare a creantelor atat pe cale amiabila, cat si judiciara, printr-o retea de executori judecatoresti ce acopera intreg teritoriul tarii.
    Investim continuu in dezvoltarea companiei, dar si in evolutia si cresterea echipei prin training-uri specializate, un mediu de lucru modern, orientat catre identificarea si sustinerea talentelor
    in randul angajatilor nostri. Ne dorim sa avem in echipa persoane deschise, creative, cu atitudine pozitiva si excelente abilitati de relationare si organizare in cadrul echipei, eficace si orientate spre rezultat.
    In acelasi timp, viitorii colegi vor regasi o echipa tanara, prietenoasa, motivata si cu dorinta constanta de dezvoltare si un mediu de lucru in care creativitatea si initiativa sunt extrem de apreciate si in care exista reale sanse de promovare.
    Debt Collection Agency reprezinta o alegere foarte buna atat pentru studenti, fiind un start exceptional in cariera, cat si pentru persoanele cu experienta care vor sa se dezvolte din punct de vedere profesional. In plus, programul este flexibil si oferim posibilitatea de desfasurare a activitatii atat part time cat si full time.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    3000 - 3600 RON NET / luna
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (10)