Supervizor - Retele si Telecomunicatii

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Supervizor - Retele si Telecomunicatii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
  • Banci
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 23.12.2016
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

    Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

    BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

    In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

    Cerinte

    Profilul candidatului:
    Studii superioare: licenta in automatica/ cibernetica sau discipline similare in domeniul IT sau experienta de lucru echivalenta;
    Vechime in specialitate de minim 3 ani in administrarea retelelor si telecomunicatiilor;
    Minim 2 ani experienta bancara, inclusiv pe o pozitie de conducere.

    Responsabilitati

    Obiectivul postului:
    1. Asigura organizarea, coordonarea, gestionarea si controlul activitatii de administrare retele si telecomunicatii, serviciile de telefonie fixa si mobila si monitorizarea contractelor existente, asigurand relatia cu furnizorii de retele si telecomunicatii precum si cei de printing si mailing.

    2. Asigura planificarea strategica, dezvoltarea activitatii grupului ce administreaza retele si telecomunicatiile pentru a facilita dezvoltarea aplicatiilor, precum si implementarea si exploatarea lor.

    3. Asigura suportul pentru implementarea si instalarea de retele (WAN, LAN, MAN, Internet, Intranet, Extranet, etc.) si a altor dispozitive de comunicare, precum si administrarea, managementul performantelor, capacitatii, scalabilitatii, disponibilitatii si al integritatii acestora.

    Responsabilitati specifice:
    • Supervizeaza suportul tehnic si intretinerea tuturor componentelor hardware si software ale sistemelor de telecomunicatii, identifica ariile de imbunatatire pentru retele si sistemele informatice;
    • Supervizeaza proiecte complexe care includ testarea si evaluarea telecomunicatiilor si retelelor Bancii;
    • Coordoneaza activitatile de planificare strategica pe termen lung, luand in considerare proiectarea de aplicatii pentru produse noi, mediul de transmisie si arhitectura de sistem.
    • Administreaza si monitorizeaza tehnologia telecomunicatii si retele pentru a corespunde cerintelor de performanta si disponibilitate.
    • Urmareste respectarea bugetului aprobat, aloca resurse si personal in conformitate cu acestea.
    • Asigura interfata cu clientii interni din punct de vedere al serviciilor de retea si telefonie precum si cu furnizorii de servicii de retea, telefonie, printing si mailing.
    • Agrega procedurile pentru gestionarea si pastrarea datelor, prevenind intrebuintarea abuziva si accesul neautorizat la acestea.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,