Junior Business Analyst

Angajator: Smithfield Prod
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 15.11.2016
  Scurta descriere a companiei

  Smithfield Prod este o societate romaneasca, parte a grupului Smithfield Foods, cel mai mare crescator de porcine si procesator de carne de porc din lume. Ca membru al grupului Smithfield Foods, compania noastra îşi asumă responsabilitatea de a fi un furnizor respectabil de produse din carne de porc de cea mai buna calitate şi totodată de a fi un partener de afaceri de încredere si un angajator respectabil. În activitatea noastră de zi cu zi suntem conduşi de angajamentul nostru pentru atingerea excelenţei în ceea ce priveşte siguranţa alimentară a produselor noastre si excelenta in deservirea clientilor nostri.

  Smithfield Prod deţine o unitate de producţie de ultimă generaţie, specializată în sacrificarea de porcine, tranşarea şi ambalarea cărnii de porc. Smithfield Prod continuă tradiţia Comtim de a oferi produse de cea mai înaltă calitate şi respectă toate normele de siguranţă alimentară, în fiecare etapă a procesului de producţie.

  Cerinte

  - Studii superioare;
  - Cunostinte limba engleza – nivel avansat;
  - Exercitiu in operarea cu termeni financiari si de contabilitate si/sau logistica si IT;
  - Persoana independenta si dinamica, capabila sa lucreze eficient in echipa.

  Responsabilitati

  - Efectueaza corectii in sistemele SWR si Oracle.
  - Ofera suport in administrarea nomenclatoarelor de produse in Oracle.
  - Ruleaza si prelucreaza diverse rapoarte cerute de business.
  - Introduce comenzile de achizitie pentru departamentul IT.
  - Ofera suport departamentului pentru inregistrarea si arhivarea documentelor cerute de procedurile SOX.
  - Ofera suport in executia de rapoarte in Oracle pentru Departamentul Financiar, in masura necesitatilor acestuia.

  Alte informatii

  Smithfield Prod este o societate romaneasca, parte a grupului Smithfield Foods, cel mai mare crescator de porcine si procesator de carne de porc din lume. Ca membru al grupului Smithfield Foods, compania noastra isi asuma responsabilitatea de a fi un furnizor respectabil de produse din carne de porc de cea mai buna calitate si totodata de a fi un partener de afaceri de încredere si un angajator respectabil. In activitatea noastra de zi cu zi suntem condusi de angajamentul nostru pentru atingerea excelentei in ceea ce priveste siguranta alimentara a produselor noastre si excelenta in deservirea clientilor nostri.
  Smithfield Prod detine o unitate de productie de ultima generatie, specializata in sacrificarea de porcine, transarea si ambalarea carnii de porc. Smithfield Prod continua traditia Comtim de a oferi produse de cea mai inalta calitate si respecta toate normele de siguranta alimentara, in fiecare etapa a procesului de productie.