Tehnician laborant - Iasi

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Bimbo Romania (Vel Pitar) active.


Vezi toate job-urile Tehnician laborant - Iasi active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Chimie - Petrochimie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Controlul calitatii active pe Hipo.ro

Angajator: Bimbo Romania (Vel Pitar)
Domeniu:
  • Chimie - Petrochimie
  • Controlul calitatii
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Iasi
  • Actualizat la: 18.11.2016
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Grupo Bimbo Romania, cea mai mare companie de baking din lume, prezenta in 34 de tari, detine din anul 2023 masterbrandul Vel Pitar pe piata din Romania. Misiunea globala a companiei este aceea de a "hrani o lume mai buna", printr-un portofoliu de produse nutrivite si delicioase, ce raspund nevoilor consumatorilor, crescute sub branduri apreciate cu ajutorul unei echipe valoroase de peste 148,000 de oameni in jurul lumii.

    VelPitar este lider pe piata romaneasca a produselor de panificatie si un jucator important in domeniul specialitatilor de cofetarie si patiserie, biscuiti si produse de morarit. Vel Pitar detine mai mult de 20% din piata de paine feliata din Romania, iar oferta de produse se regaseste zilnic pe masa a peste 1.500.000 de romani.

    Cerinte

    - Studii liceale sau universitare (industria alimentara, chimie, biochimie)
    - Experienta 1-2 ani in domeniu ;
    - Disponibilitate program prelungit si lucrul in ture;
    - Abilitati de comunicare
    - Persoana dinamica, flexibila, echilibrata
    - Atentie sporita in manipulare sticlarie de laborator, inregistrare/interpretare rezultate analize, rezistenta la efort sustinut si stres, spirit de echipa;
    - Cunostinte operare PC – Excel, Word.

    Responsabilitati

    - Monitorizeaza conformitatea produselor cu cerinţele de calitate, asigurandu-se ca acestea indeplinesc standardele de calitate.
    - Supravegheaza mentinerea sub control al procesului tehnologic prin observarea atenta a procesele de fabricatie in vederea depistarii defectelor si tinerii sub control a procentului de produse cu neconformitati.
    - Realizeaza controlul calitatii produselor (analiza calitatii materiilor prime, materiilor auxiliare, semifabricatelor si produselor finite in laborator): efectueaza determinarile de laborator interfazice si finale; interpreteaza rezultatele obtinute; analizeaza valorile obtinute; intocmeste rapoarte de neconformitate; intocmeste rapoartele privind calitatea procesului şi produsului.
    - Evidentiaza tipurile de defecte, cauzele acestora, remedierile si personalul responsabil.
    - Realizeaza controlul statistic al calitatii: inregistreaza rezultatele controlului de calitate; centralizeaza valorile determinate; aplica diferite tehnici pentru identificarea fazelor si locurilor de munca la care se realizeaza neconformitatile si defectele.
    - Receptioneaza calitativ materiile prime, le evalueaza periodic si intocmeste rapoarte de neconformitate atunci cand se impune.
    - Testeaza noi tipuri de materii prime.
    - Elaboreaza specificatii tehnice si proceduri de lucru pentru fabricarea si testarea produselor care se realizeaza in cadrul companiei.


    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Blaj,

    Blaj,

    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (78)