Junior Recruiter

Angajator: ICAP GROUP
Domeniu:
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 10.12.2016
  Scurta descriere a companiei

  ICAP Group - cu 1.300 angajati – este unul dintre cele mai de succes Grupuri din Sud-Estul Europei, cu prezenta puternica in Romania, Grecia, Bulgaria, Serbia, Bosnia si Hertegovina si Cipru.
  ICAP Group este una dintre putinele companii in Europa recunoscute drept “Credit Rating Agency” de catre European Securities and Markets Authority (ESMA).
  In Romania, ICAP Group opereaza prin subsidiarele sale ICAP Romania, ICAP Employment si Cycle European, locate in cladirea Global City Center in Bucuresti, generand 4.7 milioane € cifra de afaceri in 2014 si avand in prezent peste 400 de angajati.

  ICAP Group ofera o gama completa de servicii:

  ICAP Romania:
  Gestioneaza o baza de date cu informatii comerciale, financiare si administrative pentru mai mult de 1 milion entitati active inregistrate in Romania si ofera servicii grupate in 4 linii de business: Servicii de Credit Risk, Solutii de Marketing, Consultanta in Management si People Solutions.
  Serviciile de Informatii de Afaceri si Credit Scoring ale ICAP reprezinta un set complet de solutii ce ajuta creditorii sa identifice posibilele riscuri de creditare, respectiv sa evalueze riscul financiar implicat in relatia cu creditorii sai. ICAP a dezvoltat o tehnologie pentru a actualiza cu regularitate intreaga baza de date cu cele mai noi informatii disponibile in sursele oficiale. O echipa specializata de cercetare si monitorizare garanteaza ca informatiile furnizate sunt actualizate zilnic.
  ICAP examinează sectoare atractive ale economiei romanesti, formuleaza factori ce determina cererea si oferta si prezinta jucatorii importanti de pe piata si perspectivele de dezvoltare in sector.
  Punand accent deosebit pe activitatea sa principala, Serviciile de Credit Risk, ICAP Romania a incheiat un accord strategic extrem de important cu liderul mondial in furnizarea de Servicii de Credit Risk si Informatii de Afaceri, Dun & Bradstreet (D&B).

  ICAP Employment Solutions:
  Ofera o gama larga de servicii, pentru a ajuta companiile sa atraga oameni talentati, a-i recompensa corect, in functie de contributia individuala, pentru a crea un mediu de lucru bazat pe comunicare deschisa, motivatie, recompensa si munca in echipa si, prin urmare, pentru a atinge un nivel ridicat de performanta astfel incat sa devina Angajatorul Preferat.

  CYCLE European:
  Ofera o externalizare integrata eficienta a serviciilor de colectare constand in gestionarea tuturor creantelor, provenind fie de la persoane fizice (B2C) sau de la companii (B2B) ce implica intreaga procedura (din momentul emiterii facturii, expeditia notificarii de plata, pana la colectarea datoriei).
  CYCLE se angajeaza sa ii informeze pe debitori despre datoriile restante fata de compania client si sa negocieze intarzierea si modul de plata a acestor datorii. Aceste servicii pot fi furnizate pentru orice fel de caz, si in orice moment in conformitate cu normele derivate din politicile comerciale si de creditare ale companiei. Astfel putem gestiona eficient creantele clientilor pentru ca acestia sa obtina maximul din mecanismul de colectare si sa creasca vanzarile, fara a incalca politicile comerciale.

  Cerinte

  ICAP recruteaza pentru unul din clientii sai, un important lant de magazine in Romania.

  Cerinte:

  Absolvent studii superioare (studiile in domeniul socio-uman constituie un avantaj);
  Experienta anterioara similara (gestionare simultana de proiecte de recrutare de complexitate variata)
  Experienta anterioara in zona de administrare personal constituie un avantaj;
  Cunostinte MS Office (Word, Excel)/Outlook - nivel mediu;
  Cunostinte limba engleza nivel mediu;
  Excelente abilitati de comunicare, organizare;
  Orientare catre rezultate;

  Responsabilitati

  Responsabilitati:

  Gestionarea proiectelor de recrutare alocate (proiecte de recrutare retea magazine);
  Utilizarea eficienta a surselor de recrutare adecvate pentru acoperirea pozitiilor vacante;
  Conceperea si postarea anunturilor de recrutare;
  Sustinerea interviurilor de selectie;
  Intocmirea formalitatilor de angajare aferente proceselor de selectie;
  Actualizarea sistemului informatic cu datele noilor angajati;
  Raportarea periodica privind statusul proiectelor de recrutare derulate.