Fundraiser WWF

Angajator: WWF (World Wide Fund for Nature)
Domeniu:
 • Fundatii - Voluntariat - ONG
 • Vanzari
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 14.10.2016

  Responsabilități

  Ce spun viitori tăi colegi despre job-ul de fundraiser:

  Iulian: ”Vorbești cu oamenii despre proiectele noastre și încerci să îi convingi să ne susțină financiar, prin debit direct. Lucrăm în echipe, în spații comerciale sau în zone cu trafic pietonal intens (Unirii, Romană, Pipera), câte 4-8 ore pe zi.”

  Emi: ”Ne vei ajuta să salvăm pădurile virgine și să protejam specii care au dispărut sau sunt pe cale de dispariție în Europa, cum sunt ursul, râsul și sturionul.”

  Calificări

  Ana: ”Nu trebuie să ai experiență, trebuie doar să vrei să fii independent și să îți placă să interacționezi cu oamenii.”

  Andrei: “Persoanele care sunt pasionate de natură, persoanele care își doresc să vorbească cu fel și fel de oameni, să își împărtășească ideile și să vină la muncă fără să fie stresate sau puse sub presiune, ar trebui să ni se alăture pentru că nu au ce regreta”

  Anca: ”Dacă ești creativ și te poți conecta la emoțiile celor din jur, restul vine de la sine.”

  Silviu: “Să fii mereu cu zâmbetul pe buze.”

  Beneficii

  Andreea: ”Avem un salariu motivant, în funcție de cât de mult ne implicăm (de exemplu, între 750 de lei și 1750 de lei net, pentru 80 de ore lucrate pe lună). Îmi place că programul e flexibil, am timp pentru cursuri și hobby-uri.”

  Emi: “Concret, pentru prima dată în viața mea nu simt că plec la muncă când plec de acasă. Ba din contră, după ce vorbesc cu un om de treabă mă încarc cu energie.“

  Alina: “Mă ajută sprijinul pe care îl primesc ca să mă dezvolt și să îmi ating obiectivele. Ai parte de training-uri regulate de soft skills, eşti ținut la curent cu ce se mai întâmplă în proiecte şi participi la discuţii cu specialişti.”

  Anca: “În fiecare zi, schimbăm în bine lumea în care trăim. Am o satisfacție uriașă dupa fiecare zi de muncă.”

  Cristina: ”Suntem cea mai mare organizație internațională de mediu. E fain să faci parte din ceva atât de mare, suntem prezenți în peste 100 de țări!”

  Andrei: “Vrem să construim un viitor în care să trăim în armonie cu natura.”