Referent Import Export

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Evolution HCC active.


Vezi toate job-urile Referent Import Export active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Import-Export active pe Hipo.ro

Angajator: Evolution HCC
Domeniu:
  • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
  • Import-Export
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Cluj Napoca
  • Actualizat la: 04.11.2016
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Suntem Evolution HCC, firma de recrutare si consultanta in HR, la nivel national. Gestionam si conducem procese de recrutare si de headhunting de la mid level pana la upper management, traininguri, teambuildinguri. Principiul dupa care ne ghidam in recrutare este - Conectarea candidatilor la joburile si companiile care se mapeaza pe personalitatea si dorintele lor in cariera. Astfel, suntem foarte atenti la potrivirea dintre candidati si partenerii nostri, tocmai pentru ca cele doua parti sa ajunga la colaborari de lunga durata si cat mai fructuoase.

    Cerinte

    Te potrivești acestui post dacă ai experiență de minim un an în domeniu, deții cunoștințe de contabilitate primară, poți să operezi în programul WinMentor, știi să realizezi tranzacții bancare și să utilizezi engleza la nivel avansat. Cunoașterea limbii maghiare constituie un avantaj!

    Responsabilitati

    Printre responsabilitățile postului se numără întocmirea documentelor, relaționarea cu vama și diverși transportatori, organizarea transportului externt – maritim, generarea și urmărirea comenzilor externe, precum și urmărirea încasărilor valutare.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Cluj Napoca,