Sales Management Development Program

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Metropolitan Life active.


Vezi toate job-urile Sales Management Development Program active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Asigurari - Intermedieri financiare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Metropolitan Life
Domeniu:
  • Asigurari - Intermedieri financiare
  • Management - Consultanta
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 20.10.2016
    Remote work: On-site

    Ai auzit probabil vorbindu-se despre ‘The American Dream’. Despre oameni obișnuiți, care au ajuns să-și construiască un imperiu financiar. Sau poate te-ai gândit la o idee care a devenit realitate și s-a transformat în profit pentru un prieten, similar multor personalități de afaceri cunoscute!

    Lucrurile acestea nu ‘se petrec’ pur și simplu, nu sunt un accident și nu ți se oferă fără participarea ta. Trebuie să le construiești. Pentru asta, te ajută să ai o Viziune. 
    Noi îți propunem 6 pași și-o săritură!
    Pasii unui vis pragmatic 

    •Imaginează-ți! –poți accesa roluri senioare de management în vânzari într-un an? În câți ani ai șansa să faci asta în mod obișnuit? Poate în 5-7 ani, ne spun specialiștii în carieră. Există și soluții mai simple, cu rezultate într-un an. Află cum poți face asta în cadrul programului creat de Metropolitan Life .

    •Evaluează-ți situația actuală – ce te împiedică acum să faci saltul către cariera visată? Poate ai dori un venit mai mare sau tocmai lipsa alternativei te ține legat de programul unui job în care nu te mai regăsești. Răspunde-ți sincer la aceste întrebări! Există programul care îți aduce un salariu lună de lună, greu de egalat pe piață, pentru îndeplinirea unor indicatori realiști și care să-ți permită și să înveți între timp? Culmea, DA!
    Și cât de mult poți câștiga? Nu putem să-ți spunem o cifră (și depinde și de tine), dar să zicem că poți să te gândești mult mai ușor la un sejur într-o destinație exotică.

    •Elaborează un plan detaliat - vezi ce îți lipsește și trasează un drum cu obiective precise și măsurabile pe termen scurt (actualizează-ți CV-ul și fă-ți contul de LinkedIn mai vizibil) dar și mediu – lung. Investește în dezvoltarea ta. Intră într-un program accelerat de dezvoltare a abilităților critice unui manager de vânzări competent. 

    •Învață de la alții – caută-ți inspirație și ghidare. Asigură-ți accesul la bunele practici ale unei multinationale în expansiune, cumulate din peste 50 de țări, și la o echipă suport cu experiență internațională.

    •Profită de ocazii – Sunt industrii cu oportunități uriașe și companii mari în expansiune care te pot ajuta să faci un salt considerabil în timp și ca know how. Caută ocaziile de a prelua proiecte complexe de dezvoltare a forței de vânzări și de management al unor echipe dinamice.

    •Fii ambițios cu tine – Trebuie să te bucuri de o carieră fulminantă în cei mai frumoși și energici ani! Pentru asta scopul este să devii o persoană cheie în atingerea obiectivelor companiei. Caută companii care conștientizează importanța pe care o are motivația managerilor de vânzări și care au grijă să îți dorești permanent atingerea de noi granițe de performanță.
     
    Saritura
    Ai in totalitate controlul asupra dezvoltării tale viitoare în carieră. Lansează-te într-o călătorie de descoperire dând curs oportunităților și scrie-i unui manager de vânzări cu experiență despre aspirația ta la: calin.petrut(at)metropolitanlife.ro

    Îți dorim să ne cunoaștem personal, cât de curând. Succes!

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Popesti Leordeni,

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (342)