Ultimele zile in care te poti inscrie la SkillShop-ul LIDL Romania: Lidl investeste in tine. Oameni surprinzatori. Cariere surprinzatoare, Angajatori de TOP Timisoara

Companie: Lidl Romania
Domeniu:
  • Management Trainee
  • Marketing
  • Vanzari
  • Tip anunt: eveniment
    Nivel anunt: Student/Absolvent
    Orase:
  • Arad
  • Oradea
  • Timisoara
  • Actualizat la: 18.10.2016
    Remote work: On-site

    Despre LIDL Romania

    Lidl Romania reprezinta o poveste de succes, materializata printr-un numar actual de peste 190 de magazine, 3 centre logistice si prin peste 4.000 de angajati, care demonstreaza zi de zi ce inseamna excelenta in retail. In conditiile cresterii continue a companiei, angajatilor le sunt oferite nenumarate oportunitati de dezvoltare profesionala.

    Pentru a asigura succesul nostru si pe viitor, cautam, formam si dezvoltam in permanenta persoane ambitioase, dinamice, etice si responsabile, care vor fi incluse in programele noastre de dezvoltare a carierei.

    Cine poate participa?

    • Studenti sau proaspat absolventi cu un background educational in economie, business.
    • Cunoscatori de limba engleza (nivel avansat)/limba germana (reprezinta un avantaj).

    SkillShop: Lidl investeste in tine. Oameni surprinzatori. Cariere surprinzatoare

    Aceasta toamna este una esentiala pentru Lidl, datorita deschiderii celui de-al patrulea centru logistic din tara la Lugoj.

    Ca atare, oferta de joburi in zona de vest a Romaniei si nu numai este cu atat mai complexa. Lidl cauta viitori colegi care sa mentina standardul de excelenta care i-a consacrat: interesati de o cariera in retail, motivati de oportunitati de dezvoltare, de un angajator care investeste continuu in evolutia lor si de pachete salariale atractive si pregatiti sa faca performanta.


    Evolutia Lidl aduce in aceasta toamna o schimbare si la nivelul imaginii de angajator prin lansarea unei noi campanii. Sloganul acesteia demonstreaza pozitionarea angajatilor Lidl ca oameni aflati intr-o continua dezvoltare, care surprind in permanenta prin competentele si prin potentialul lor.

    Cand si unde te asteptam?

    Sambata, 22 Octombrie, incepand cu ora 12:10.

    In Timisoara, Angajatori de TOP, Centrul Regional de Afaceri (C.R.A.F.T.), sala A.

    Ce alte informatii trebuie sa cunosti?

    Dispunem de un numar limitat de 30 de locuri.
     
    Vor fi selectati doar aplicantii care corespund profilului si  vor primi o confirmare de participare prin email. Criteriile de selectie reprezinta cerintele companiei care sustine SkillShop-ul.

    Te poti inscrie la unul sau mai multe SkillShop-uri, dar iti recomandam sa ai grija la data si orele de incepere, deoarece se pot suprapune.

     

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Timisoara,

    Timisoara,

    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (95)