MANAGER MARKETING

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile NextUp Software active.


Vezi toate job-urile MANAGER MARKETING active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: NextUp Software
Domeniu:
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 28.09.2016
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    NextUp - suntem o companie de produs, dezvoltam softuri pentru afaceri. Ne propunem sa oferim echipelor de management vizibilitate in timp real asupra indicatorilor cheie, pentru a creste productivitatea angajatilor si viteza de decizie a managerilor.
    Suntem o echipa dedicata lucrului de calitate si avem mereu initiative practice, orientate catre nevoia clientului. Colaboram, decidem impreuna si il punem pe client pe primul loc in orice demers intreprindem.
    Industria software B2B este provocatoare, tocmai de aceea proiectele noastre duc in acelasi loc: sa fim un sprijin real pentru mediul de afaceri din Romania, prin produse si servicii de calitate.

    Cerinte

    Cine suntem: 



    Salut! Noi suntem CIEL Romania: prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar – contabile la cheie insotite de servicii profesionale de Asistenta Tehnica. Avem viziune si pretuim inovatia astfel incat am construit de la zero cel mai performant software financiar-contabil integrat, solutia ideala pentru managementul de succes al oricarei afaceri.

    Responsabilitati

    Care va fi rolul tau in echipa CIEL?

    Sa creezi, dezvolti si implementezi campanii de marketing si comunicare, sa elaborezi planuri de promovare a produselor avand ca scop final cresterea vanzarilor si a cotei de piata, sa participi la elaborarea si implementarea politicilor de vanzare (stabilire de promotii, discount-uri, etc), sa organizezi evenimente, sa analizezi periodic mediul de piata si concurenta, sa definesti si monitorizezi bugetul anual de marketing precum si alocarea pe fiecare actiune specifica, sa motivezi si inspiri echipa in vederea atingerii obiectivelor si performantelor la nivel maximal, atat indvidual cat si colectiv, sa propui un plan de dezvoltare a membrilor echipei si sa ne molipsesti pe toti cu entuziasmul tau!
    Ce spui? Vrei sa devii colegul nostru?

    Alte informatii

    Ce iti oferim:
    - Vei avea un pachet salarial atractiv;
    - Accesul la o gama variata de servicii si analize medicale (inclusiv servicii stomatologice), pe baza contractelor incheiate de Ciel cu parteneri din domeniul medical;
    - Vei lucra intr-o locatie centrala din Bucuresti, foarte aproape de metrou.
    - Si… bonus: echipa noastra de care cu siguranta te vei bucura!

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (229)