Internship Star-Storage

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro active.


Vezi toate job-urile Internship Star-Storage active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Angajator: Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro
Domeniu:
  • Internship
  • Management Trainee
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 06.09.2016
    Remote work: On-site

    Esti student/a si vrei sa te dezvolti profesional alaturi de specialisti din domeniul tau de interes?

    Te invitam sa te implici in proiecte ample in una dintre cele mai de succes companii romanesti, leader in solutii pentru protectia si managementul informatiilor.
     

    STAR STORAGE ESTE LOCUL POTRIVIT PENTRU TINE! AFLA DE CE!
     

    1. Lucrezi cu tehnologii de ultima generatie!
    2. Stim cat de important este sa ai acces la tehnologii moderne care iti permit sa pui in practica cele mai inovative idei si care sa iti faciliteze cele mai bune conditii de productivitate.
    3. Faci parte dintr-un succes la nivel global!
    4. Produsele noastre software sunt apreciate la nivel global, fiind utilizate de clienti de top pe patru continente (SUA, Europa, Asia si Africa), iar tu ai oportunitatea de a contribui la acest succes.
    5. Capeti experienta in proiecte de exceptie pentru clienti de top!
    6. Ne recomanda clienti din industrii diverse, atat din Romania cat si din lumea intreaga. Ai astfel ocazia sa depasesti multiple provocari si astfel sa obti competente reale sa te dezvolti prin participarea la realizarea unor proiecte de exceptie.
    7. Evoluezi profesional beneficiind de experienta acumulata in 14 ani!
    8. Beneficiezi de cunostintele si experienta ultimilor 14 ani si ai ocazia sa-ti dezvolti abilitatile, avand acces la o baza de cunostinte si la cursuri profesionale pentru certificari de top.
    9. Iti pui amprenta asupra rezultatului, iar valoarea iti este recunoscuta!

    In Star Storage sprijinim ideile si initiativa personala si pretuim rezultatele. Ai astfel ocazia sa vezi cum abilitatile tale se transforma in valoare.

    Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, leader in solutii pentru protectie si management al informatiilor in Romania. Cu peste 10 ani de experienta pe piata din Romania Star Storage si-a dezvoltat un portofoliul de solutii si servicii construit pe principiul integrarii complete de-a lungul intregului ciclu de viata al documentelor. In cadrul celor 5 divizii de business dezvoltate compania ofera servicii externalizate de output management (productie documente), servicii externalizate de input management (servicii externalizate de arhivare electronica si externalizare a proceselor bazate pe documente), servicii externalizate de data center (protectie si gestiune a datelor / aplicatiilor), solutii pentru infrastructura si solutii de afaceri.
    Sursa: http://www.star-storage.ro

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Entry Level Jobs in TOP Companies - Hipo.ro >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    Hybrid

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (102)