Sef de Schimb Productie - Continental Tires

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Continental active.


Vezi toate job-urile Sef de Schimb Productie - Continental Tires active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Continental
Domeniu:
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 02.12.2016
  Scurta descriere a companiei

  Concernul Continental AG este unul dintre furnizorii de top ai industriei auto din lume. În calitate de furnizor de sisteme de frânare, sisteme și componente pentru trenuri de rulare și sasiuri, instrumente, soluții de informare și divertisment, electronică auto, pneuri și produse tehnice din elastomeri, Continental contribuie în mod constant la un plus de siguranță în trafic și la protecția climei la nivel global. De asemenea, Continental este un partener în comunicarea auto interconectată.

  Continental Automotive
  La Continental Automotive în România, peste 7000 de oameni lucrează în centrele de cercetare şi dezvoltare din Timişoara, Sibiu şi Iaşi şi în unităţile de producţie din Sibiu, Timişoara şi Braşov. Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane.
  Programe pentru studenţi
  • Job-uri part-time şi full-time;
  • Practică de vară;
  • Burse private;
  • Proiecte de diplomă;
  • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere;
  • Vizite de companie, workshopuri şi competiţii.

  Continental Tires
  Continental Anvelope Timișoara este prima și cea mai mare investiție a corporației Continental în România. Compania investește constant pentru îmbunătățirea constantă a tehnicii, tehnologiei și calității proceselor și produselor sale, în același timp axându-se pe noile tehnologii de protecția mediului și de ergonomie. În cei peste 15 ani de activitate, Continental a investit peste 400 milioane de euro în fabrica sa de anvelope și a creat peste 2.400 de locuri de muncă. Continental Anvelope Timișoara a livrat, până în prezent, peste 165 de milioane de anvelope clienților din Europa și din întreaga lume.

  În prezent, fabrica produce o gamă largă de anvelope, de la 13 la 20 de țoli, inclusiv anvelope inovatoare pentru vehicule electrice, anvelope premium, de înaltă performanță, precum și anvelope pentru vehicule comerciale ușoare (VAN).

  Aflată pe una din platformele industriale ale orașului (Platforma Industrială UMT Nord) Continental Anvelope Timișoara duce mai departe tradiția industrială a Timișoarei, acesta fiind unul din motivele pentru care una din direcțiile strategice majore ale companiei este implicarea în viața comunității locale, prin programe de susținere a sănătății, educației și vieții culturale ale orașului.


  Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii.

  Cerinte

  Responsabilitati

  Cu o cifră de afaceri de 34,5 miliarde de euro în 2014, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial și are circa 200,000 angajați în 53 de țări. Divizia Anvelope include unitățile comerciale Pasageri și mașini comerciale ușoare, Anvelope pentru mașini comerciale și cea de Anvelope industriale, dar și cea de Anvelope pentru vehicule cu două roți. Ca furnizor de top în industria anvelopelor, divizia are 47,000 angajați și a acumulat vânzări de €9.8 miliarde în 2014. Divizia Anvelope are în prezent 24 de locații de producție și dezvoltare în lume. Gama de produse și constanta investiție în dezvoltarea lor au fost contribuții majore în mobilitatea prietenoasă cu mediul înconjurător la un cost eficient.

  Gestioneaza resursele de pe schimb (materiale/ personal/ echipamente); Prioritizeaza activitatile pentru gestionarea volumului de munca existent; Cascadeaza obiectivele catre echipa si urmareste indeplinirea lor Evalueaza si dezvolta cunostintele, capabilitatile si comportamentele membrilor echipei Se asigura de instruirea, calificarea si certificarea personalor din subordine Persoana de contact in relatia cu celelalte arii din productie, departamente si clienti externi Raporteaza informatii si indicatori de performanta relevanti Asigura indeplinirea planului de control al calitatii Gestionarea rebuturilor si materialelor ce trebuie re-prelucrate conform instructiunilor si procedurilor

  Studii medii sau superioare Minim 2 ani experienta in productie Experienta anterioara de leadership Abilitati dovedite de management al oamenilor (delegare, stabilire a prioritatilor, planificare si gestionare a timpului, feedback) Cunosterea KPI-urilor si obiectivelor standard pentru productie (ex: rata rebut, eficienta) Abilitati de rezolvare a problemelor Cunostinte de managementul calitatii Cunostinte MS Office, nivel mediu Limba engleza, nivel mediu Cunoasterea si intelegerea procesului de fabricare a anvelopelor este un plus

  Salarii competitive si beneficii Stabilitate Programe de training si dezvoltare personala Pachet complet de servicii medicale Tichete de masa

  Let your ideas shape the future. Fă primul pas: aplică online!