Inscrie-te la BCR Career Upgrading Day [aplicarile au fost inchise azi 06 August la ora 18:00]

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Inscrie-te la BCR Career Upgrading Day [aplicarile au fost inchise azi 06 August la ora 18:00] active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
  • Banci
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 06.08.2008
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

    Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

    BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

    In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

    Cerinte

    Pentru a putea participa la workshop-ul BCR Career Upgrading Day, trebuie sa folosesti butonul "Aplica" de mai jos.

    Sunt invitati sa aplice tineri aflati la inceput de cariera, dornici sa lucreze pentru cea mai mare banca din Romania. Nu conteaza atat de mult profilul de studii cat dorinta de a invata, seriozitatea, simtul de responsabilitate si pasiunea pentru domeniul bancar.

    Responsabilitati

    []

    Alte informatii

    CE ESTE BCR CAREER UPGRADING DAY

    Timp de o zi, BCR, prin Directia Operatiuni Retail si Directia Operatiuni Corporate isi deschide portile pentru candidatii interesati sa afle mai multe informatii despre oportunitatea de a incepe o cariera in domeniul bancar.

    Mai mult decat un simplu eveniment, BCR Career Upgrading Day iti da de asemenea ocazia sa inveti mai multe despre tine si in ce masura stapanesti competentele de baza cerute intr-o astfel de cariera.

    Concret, daca te afli intre primii 350 de candidati inscrisi la eveniment vei primi pe mail o invitatie de a-ti evalua abilititatile folosind o solutie online de testare. Rezultatele testului le vei primi si tu gratuit pe mail. Ele vor mentiona punctele tale tari si ariile care mai trebuiesc dezoltate, inclusiv metode concrete prin care poti face acest lucru.


    CUI SE ADRESEAZA?

    Sunt invitati sa participe tineri aflati la inceput de cariera, dornici sa lucreze pentru cea mai mare banca din Romania. Nu conteaza atat de mult profilul de studii cat dorinta de a invata, seriozitatea, simtul de responsabilitate si pasiunea pentru domeniul bancar.


    CAND & UNDE VA AVEA LOC?

    Evenimentul va avea loc pe data de 12 August la sediul BCR. Locatia si ora exacta vor fi anuntate ulterior candidatilor selectati sa participe la eveniment.



    CALENDARUL PROIECTULUI

    Pas 1: Iti inscrii CV-ul pe www.hipo.ro si aplici la jobul Inscrie-te la BCR Career Upgrading Day pana la data de 6 august 2008.

    Pas 2: Toate CV-urile inscrise vor fi citite si candidatilor considerati potriviti li se va trimite o invitatie de testare online. Odata ce ai primit invitatia pe mail, vei avea cateva zile in decursul carora va trebui sa iti dai testul.

    Pas 3: Pe baza rezultatelor din teste si a CV-ului, 200 de candidati vor fi invitati la cele 2 seminarii care vor avea loc in data de 12 August. Candidatii invitati vor fi anuntati telefonic. Candidatii care nu vor fi selectati vor fi anuntati pe mail.

    Pas 4: Dupa participarea la seminar, in care vei avea ocazia sa intelegi in detaliu oportunitatile prezentate, in aceeasi saptamana vor urma interviurile cu reprezentantii BCR, astfel incat, in termen de cateva zile sa stim cu totii care sunt candidatii care vor incepe o noua cariera alaturi de BCR.

    Daca ai nevoie de informatii suplimentare poti sa ne scrii la andreea.gorgonea [at] catalyst [punct] ro

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (88)