Programator Junior Sisteme BMS

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Romstal Group active.


Vezi toate job-urile Programator Junior Sisteme BMS active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Romstal Group
Domeniu:
  • Inginerie
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 19.07.2016
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Romstal s-a dezvoltat in 22 ani ca o companie multinationala specializata in comercializarea instalatiilor pentru constructii. Lider de piata in domeniu, ofera clientilor cea mai variata gama de instalatii hidro-termo-electrice, sanitare, ceramice si servicii la standarde de calitate.
    Cu extindere in 6 tari din Europa, Romstal este compania care creste standardul de viata al clientilor sai prin produsele si serviciile pe care le ofera. Mai multe despre noi afli pe: www.romstalgroup.com
    Suntem orientati spre rezultate si punem pret pe dezvoltare profesionala a oamenilor din companie. Daca impartasesti si apreciezi aceleasi valori, vino alaturi de noi!

    Cerinte

    Evolutia tehnica dezvolta din ce in ce mai mult domeniul sistemelor automatizate pentru cladiri care sa utilizeze cat mai eficient energia. Au aparut sistemele de conducere centralizata BMS (Building Management System) care sunt implementate in general in cladiri mari, cu instalatii si echipamente complexe si care pot integra instalatiile de climatizare, incalzire, sisteme de iluminat si electricitate, sistemele de constrol acces si antiefractie, sisteme de siguranta etc.
    Un sistem BMS reduce cheltuielile pentru ca utilizeaza eficient resursele, creste siguranta, prelungeste durata de utilizare a echipamentelor, ofera confort si rapiditate in utilizare si furnizeaza informatii in timp real despre functionarea sistemelor de instalatii.

    Postul iti ofera posibilitatea de a-ti incepe cariera in domeniul sistemelor automatizate pentru cladiri, imbinand cunostinte atat despre automatizari si programare cat si despre instalatii pentru constructii. Ai posibilitatea sa dezvolti si sa implementezi aceste sisteme in cladiri mari (industriale, birouri etc) si sa lucrezi intr-o echipa de specialisti in sisteme BMS.
    Cunostintele tale de programare IOS - Swift (Objective C optional), Android - Android Studio (java), SQL (MySQL) vor fi necesare pentru programarea sistemelor de automatizare pe care le vei testa si apoi le vei pune in functiune alaturi de echipa de montaj. Vei avea posibilitatea sa lucrezi pe diferite interfete web si vei configura echipamentele retelei de achizitii de date (routere, switchuri, webservere pentru remote acces etc.).

    Responsabilitati

    Te asteptam in ehipa noastra sa realizam impreuna aceste sisteme inteligente pentru cladiri!
    Pentru inceput, trimite-ne un CV daca iti doresti postul si esti pasionat de domeniu. Pentru noi este important sa fii absolvent de facultate tehnica (Automatica si calculatoare / Inginerie mecanica / Instalatii), sa ai cunostinte despre automatizari industriale si sa stii sa programezi in IOS - Swift (Objective C optional), Android - Android Studio (java), SQL (MySQL).


    La Romstal te-ar putea interesa in plus:
    • Beneficiile pentru tine si familia ta: bonuri de masa, prime si cadouri de sarbatori, evenimente si cadouri pentru copii, teambuilding, petreceri pentru angajati etc
    • Lucrezi intr-o companie multinationala, cu standarde de lucru profesioniste
    • Ai posibilitatea de a-ti devolta cunostintele de programare


    Esti la un pas sa iti incepi cariera la noi. Trimite CV-ul cat mai repede!

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    3200 RON NET / luna
    BUCURESTI, Ilfov,

    2000 RON NET / luna
    Hybrid

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (107)