eMAG Talent Internship - Code Gods Intern

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile eMAG active.


Vezi toate job-urile eMAG Talent Internship - Code Gods Intern active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: eMAG
Domeniu:
  • Inginerie
  • Internship
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Craiova
  • Iasi
  • Actualizat la: 08.06.2016
    Remote work: On-site

    Traieste experienta eMAG din culise! 


    Descopera viitoarea ta echipa:

    In spatele eMAG se afla o comunitate de programatori pasionati, carora le place ceea ce fac si sunt mereu la curent cu cele mai noi tehnologii. Peste 90% dintre aplicatiile noastre sunt construite in house, in centrele noastre IT din Bucuresti, Iasi, Craiova si Varsovia. Invatam zi de zi experimentand, prin programe de training sau din colaborarea cu colegii. Asa au luat nastere blogul Tech Labs, unde scriem despre proiectele la care lucram, sau Tech Talks – sesiuni interne in care impartasim cu colegii situatiile cu care ne confruntam si solutiile pe care le gasim. De ce? Pentru ca ne place mult ceea ce facem. Suntem cei care transforma o idee intr-o aplicatie, cei care sparg lucrurile in obiecte mici si specializate, cei care la final le unesc pe toate la un loc si sustin organizatia care creeaza viitorul comertului online in regiune.

    Ce cautam:

    Cautam un coleg la fel ca noi: pasionat de programare, perseverent, cu capacitatea de a invata rapid si caruia ii place sa gaseasca solutii inovatoare. O persoana care desi nu a aflat ca in php scriem cu $ in fata variabilelor, stie totusi diferenta intre un atribut si o functie, fie ca e vorba de c,c++, pyton, .net sau orice alt limbaj de programare. Daca pentru tine glumele cu si despre programatori au sens, iti place sa asculti, sa gandesti si abia apoi sa te “arunci” in cod, te asteptam in echipa. Ai o bila alba daca stii sa lucrezi cu oricare dintre urmatoarele: programare orientata obiect (clase, interfete, mostenire), algoritmi (ex: sortari, recursivitate, complexitate), SQL (CRUD, join), PHP, MVC frameworks, MySQL, HTML & CSS.

    Ce vei face:

    Principala ta responsabilitate va fi sa scrii cod cu zambetul pe buze. :)  Alaturi de mentor, vei fi implicat in propunerea de solutii tehnice, precum si de dezvoltarea si testarea unor functionalitati/proiecte noi in aplicatiile SCM. Vei invata si aplica metodologia SCRUM si vei dezvolta noi feature-uri pentru aplicatia noastra. Nu vei fi strain nici de tipurile de template pentru newslettere: dispunerea grafica, reguli de afisare si multe altele.

    Ce iti oferim:

    Suntem fundamental curiosi, invatam experimentand si cautam mereu idei out of the box si solutii noi. Iti oferim cadrul in care sa inveti de la specialisti pasionati de ceea ce fac, sa iti dezvolti aptitudinile si sa te implici in proiecte cu un impact real asupra businessului. Stim ca beneficiile sunt importante, de aceea iti oferim o gama variata. Si pentru ca ne place sa impartasim, la inceputul calatoriei tale in eMAG iti oferim un curs gratuit de e-commerce ca sa te acomodezi. :)

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Hybrid

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (717)