Consilier Client Retail

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Consilier Client Retail active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Marketing active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
  • Banci
  • Marketing
  • Tip job: part-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 05.06.2016
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

    Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

    BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

    In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

    Cerinte

    -Studii superioare de lunga durata (finalizate sau in curs de finalizare): de preferat economice, juridice sau tehnice si cursuri de specialitate in domeniul bancar
    -O experienta minima in lucrul cu clientii
    -Atitudine pozitiva, orientata spre solutii si rezultate
    -Abilitati de comunicare si negociere
    -Cunostinte operare PC

    -Sa vorbesti limba engleza la nivel mediu
    -Daca esti o persoana pozitiva, organizata, corecta, care invata usor si isi doreste sa aiba o evolutie profesionala in banking, te asteptam in echipa noastra!

    Responsabilitati

    -Vei fi responsabil de promovarea si vanzarea proactiva a produselor si serviciilor BCR si ale subsidarelor sale, catre clientii persoane fizice.
    -Vei avea ocazia de a punele bazele carierei tale bancare alaturi de o echipa dinamica, orientata spre promovarea unor standerde inalte pentru clienti.

    Pentru ca misiunea ta sa fie un succes:

    -Vei promova si vei vinde produsele si serviciile bancii si ale subsidiarelor
    -Vei oferi consiliere clientilor existenti si potentiali in afara bancii
    -Vei identifica nevoile acestora si oportunitatile de a vinde produsele si serviciile bancii prin vanzare incrucisata
    -Vei asigura atragerea si pastrarea clientilor prin oferirea de consiliere si servicii conform standardelor de calitate ale bancii

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (142)