Locuri de munca permanente in Anglia

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Job and Practice active.


Vezi toate job-urile Locuri de munca permanente in Anglia active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Turism active pe Hipo.ro

Angajator: Job and Practice
Domeniu:
  • Turism
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Strainatate
  • Actualizat la: 04.03.2016
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    With experience since 2007, we assure labor contracts in all the professions related to Hotels, Restaurants, etc. in Greece, England, Cyprus, Ireland ,Canada and other countries.

    Cerinte

    Nu este necesara experienta anterioara si instruirea se face nemijlocit la locul de munca in dependenta de postul de munca ales.

    Responsabilitati

    Contractele pot fi incheiate pe o periaoda de un an sau mai putin. Salariul incepe de la 6.7 lire/ora, 8 ore lucratoare pe zi, cinci zile lucratoare pe sapamana, fiind asiguata cazarea , in unele cazuri cazarea poate fi contra plata.

    Alte informatii

    Puteti sa ne trimiteti CV-urile la urmatoarea adresa de email info @ jobandpractice.com (pentru a fi siguri ca emailul va fi citit va rugam sa trimiteti doar la adresa de email mentionata) specificand jobul si tara pentru care aplicati sau sa dati click pe paginile noastre web www.jobandpractice.ro si www.jobinhotels.gr pentru mai multe detalii, la fel puteti "Like" paginii noastre de facebook "Job & Practice' ca sa fiti mereu la curect joburile noi vacante.Taxa de inregistrare este achitata in momentul cind contractul deja a fost semnat de ambele parti si constituie 300 euro.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (27)