Intern HR

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Intern HR active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
  • Resurse Umane - Psihologie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 03.07.2015
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

    Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

    BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

    In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

    Cerinte

    Ca sa iti placa rolul de intern in HR, trebuie sa te atraga domeniul, sa ai curiozitatea de a afla cat mai multe si sa fii deschis sa inveti.

    Criteriile pe care le urmarim in evaluarea CV-ului tau sunt:
    - Studiile: student / proaspat absolvent facultate / master
    - Cunostintele de operare Microsoft Office - Excel, PowerPoint, nivel mediu
    - Cunoasterea limbii engleze

    Responsabilitati

    Te vei implica alaturi de noi in activitati specifice de resurse umane - gestionare documente angajati, recrutare, gestionare CV-uri candidati, actualizare baza de date, activitati administrative.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Hybrid

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Timisoara, Job national

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Vezi job-uri similare (64)