Junior Broker Asigurari - Retail

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Otto Broker active.


Vezi toate job-urile Junior Broker Asigurari - Retail active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Asigurari - Intermedieri financiare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Otto Broker
Domeniu:
  • Asigurari - Intermedieri financiare
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 0 - 1 an experienta
    Orase:
  • Brasov
  • BUCURESTI
  • Focsani
  • Actualizat la: 19.05.2015
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Otto Broker este cel mai mare angajator din brokerajul in asigurari din Romania, cu o echipa de 100 de oameni si cu o experienta de 18 ani in piata brokeraj-ului din Romania. Sunt o echipa tanara, iar media de varsta fiind de 25 de ani.

    Relatia cu fiecare dintre clientii nostri este bazata pe comunicare permanenta, din momentul cumpararii politei si pe tot parcursul colaborarii, fiind mereu la dispozitia acestora cu sfaturi si informatii suplimentare.

    Cerinte

    Verifica daca ai stofa de Otto Broker, pentru o experienta valoroasa in vanzari!

    Sunt un bun comunicator! – Le povestesc prietenilor lucruri noi mereu, am rabdare sa le explic lucruri pe care eu le stiu si nu ma enervez daca trebuie sa le mai spun inca o data. Imi ajut prietenii cand trebuie sa ia decizii chiar daca pentru asta trebuie sa fiu rabdator si perseverent.

    Sunt organizat si atent la detalii!- Stiu tot timpul cum mi-am organizat dulapul, telefonul,etc. si detaliile ramase in minte m-au ajutat sa gasesc solutii in multe situatii.

    Sunt istet si ma tin de cuvant! - Stiu sa conectez informatiile, obtin ce imi doresc pentru ca spun ce vreau si ma concentrez in directia respectiva. Ma adaptez la schimbare. Daca mi-am asumat un lucru il duc pana la capat.

    Daca bifezi OK la cele de mai sus Te Felicitam!

    Ai stofa de Otto Broker si asteptam cu nerabdare sa te cunostem si sa lucram impreuna!

    Responsabilitati

    Clientii nostri sunt persoane fizice, cat si cu companii mici, mijlocii si mari pe care trebuie sa ii ajuti sa inteleaga care sunt produsele de asigurare care le acopera cel mai bine riscul la care sunt expusi. De asemenea, pentru ca politele de asigurare sunt documente cu regim special trebuie sa fii atent cand le emiti sau reinnoiesti si sa incasezi corect primele. Nu in ultimul rand, cand clientul are o problema legata de riscul respectiv il ghidam cum sa foloseasca asigurarea pe care o detine.

    Alte informatii

    Momentan avem pozitii disponibile in: Bucuresti, Brasov si Focsani.

    In afara de faptul ca ne facem treaba bine, ne place sa ne si distram! Daca vrei sa ne cunoastem mai bine, intra pe Facebook, https://www.facebook.com/CariereOttoBroker si te asteptam pe data de 23 Mai, in Comuna Caldarusani la "La broaste".

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    4000 - 5000 RON NET / luna
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Sibiu, Satu-Mare,

    Vezi job-uri similare (47)