Mesager UNICEF

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile UNICEF Romania active.


Vezi toate job-urile Mesager UNICEF active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Fundatii - Voluntariat - ONG active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: UNICEF Romania
Domeniu:
  • Altele
  • Fundatii - Voluntariat - ONG
  • Vanzari
  • Tip job: part-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 09.04.2015
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    UNICEF este cea mai mare organizaţie pentru copii, recunoscută şi respectată la nivel mondial pentru experienţa sa în domeniul drepturilor copilului și finanțată exclusiv prin contribuţii voluntare.

    UNICEF implementează cele mai bune practici globale în vederea consolidării sistemelor şi serviciilor de sănătate, educaţie şi protecţie a copilului şi a înzestrării familiilor cu cunoştinţele necesare pentru a avea mai bine grijă de copiii lor.

    UNICEF mobilizează resurse prin realizarea de parteneriate cu sectorul privat, mass-media și persoane fizice pentru a îmbunătăți viața copiilor din România și din întreaga lume.

    Cerinte

    Te-ai gandit pana acum care este jobul ideal pentru tine? Sa stai in fata unui calculator, inchis intr-un birou? Sa aranjezi marfa pe rafturi? Sa vinzi fast food? OK, succes in cariera, acest anunt nu este pentru tine. Nu citi mai departe!

    DAR :
    Daca vrei sa ai parte de cel mai bun inceput in cariera, in cadrul celei mai mari organizatii pentru copii din lume.

    Daca vrei sa inveti in fiecare zi, sa iesi din zona ta de confort si sa iti dezvolti abilitatile de comunicare, negociere, persuasiune, inter-relationare, vanzare � adica acele abilitati care pe viitor te vor ajuta sa iti fie la fel de usor sa tii o prezentare in fata unui public, sa negociezi o marire de salariu sau sa iti faci prieteni noi.

    Daca vrei sa inveti cum sa discuti cu diferite tipuri de persoane si sa le convingi sa contribuie la bunastarea copiilor din Romania si din lume,

    Daca visul tau este sa poti contribui la schimbarea in bine a lumii in care traiesti,

    Daca vrei sa ai un program flexibil, care sa iti permita sa iti continui si studiile si, pe deasupra, sa castigi si un venit pe masura eficientei muncii tale,

    atunci esti persoana pe care o cautam pentru un proiect pe termen lung al UNICEF Romania.

    Responsabilitati

    Mesagerii UNICEF lucreaza 5 ore/zi, 5 zile/saptamana, in diferite zone din Bucuresti, cu trafic pietonal intens (Piata Romana, Aviatorilor, Unirii etc.) si in spatii inchise (centre comerciale, malluri, cladiri de birouri etc.).

    Obiectivul Mesagerilor este sa prezinte munca UNICEF unui numar cat mai mare de persoane si sa le convinga sa sustina financiar proiectele pe care UNICEF le deruleaza in beneficiul copiilor vulnerabili/marginalizati din Romania si din intreaga lume.

    Alte informatii

    Ca Mesager UNICEF, vei avea un program flexibil si un venit in functie de eficienta, motivarea, seriozitatea, si dedicarea ta. Te ajutam permanent, te invatam si te sustinem pentru a obtine cele mai bune rezultate. Vei avea posibilitatea sa te dezvolti si sa coordonezi propria ta echipa de Mesageri UNICEF.

    In prezent, jobul este disponibil doar in Bucuresti!

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (556)