Accounts Payable Trainee

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Prohuman active.


Vezi toate job-urile Accounts Payable Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Angajator: Prohuman
Domeniu:
  • Altele
  • Contabilitate Finante
  • Educatie - Training
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 30.08.2014
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    With over 25 years of experience on the Romanian HR market, PROHUMAN APT (former APT Resources & Services) is the one of the biggest players in the industry, a force concentration evenly deployed across different specialties. Having approximate 4000 employees (mostly higher educated) in BPO and temporary work assignments, as of 2021, PROHUMAN APT ranks in the Top 3 HR providers in Romania.

    Cerinte

    Cauti un job sau vrei o CARIERA?

    If you master English Language like Larry Page et si tu veux parler Francais comme Gérard Mestrallet, dar mai ales daca vrei sa iti incepi cariera in domaniul financiar-contabil, am vrea sa te cunoastem.

    Genpact cauta viitorul CFO!
    Cum orice calatorie incepe cu un prim pas, te invitam sa te alaturi Gateway - programul de training creat special pentru tine.

    Gateway cauta studenti sau proaspat absolventi de facultate (studiile economice nu sunt obligatorii, dar reprezinta un avantaj), pe care:
    - Termenii financiari precum facturi, TVA, credit si debit nu ii sperie
    - Un mediu dinamic si tanar ii face sa se gandeasca la oportunitati de dezvoltare continua
    - Atitudinea pozitiva si orientarea spre rezultate ii duce cu gandul la succes

    Responsabilitati

    Prin intermediul Gateway vei:
    - Intelege mediul de business si structura unei companii multinationale
    - Avea parte de o serie de training-uri si sesiuni tinute de profesionisti, care sunt alaturi de tine pentru a te invata si a-ti raspunde oricaror intrebari
    - Dezvolta o paleta de cunostinte si abilitati utile in domeniul financiar-contabil
    - Imbunatati nivelul cunostintelor tale de limba franceza

    Gateway iti ofera 6 pana la 8 saptamani de invatare in ritmul tau, noi experiente si, cel mai important… este primul tau pas spre o cariera in cadrul Genpact!

    Astept un cv actualizat si cateva cuvinte despre motivul pentru care aplici la aceasta pozitie pe adresa carmen.gherghina@apt.ro

    Alte informatii


    Cine este Genpact?

    Compania Genpact ofera sprijin clientilor sai, pentru ca acestia sa devina mai competitivi, prin intermediul solutilor inteligente si inovative, adaptate nevoilor acestora. Genpact genereaza impact pentru 800+ clienti, prin utilizarea proceselor inteligente, metodelor inovatoare de analiza si statistica si prin intermediul tehnologiei de ultima ora.
    Avem un portofoliu de servicii specifice, care acopera activitatii variate, precum cele financiar-contabile, bancare si de asigurari, achizitii, colectare si suport clienti, management al infrastructurii de IT sau solutiilor inteligente.
    La nivel global, Genpact inseamna peste 64,000 de angajati, o retea de 70+ centre de operare, deschise in 24 de tari, de unde se gestioneaza un numar de peste 4,700 de procese, in 30+ limbi straine. Acoperim multiple industrii: automotive, productie, transport si logistica, telecomunicatii, asigurari, banci si institutii financiare, farmaceutice.
    In Europa Genpact este prezent in 4 tari, avand 11 centre operationale si un numar de peste 3,600 angajati, furnizand servicii pentru 50+ de clienti, in 20 de limbi diferite.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Hybrid

    Hybrid

    Vezi job-uri similare (86)