Editii trecute

Editia 2015

 

Editia 2014      

   Editia 2013                                                                                      Editia 2012

   

 

Am apreciat faptul ca informatiile si datele generale si cele particulare (cu privire la companiile prezente) au fost prezentate intr-un mod interactiv, iar structura evenimentului a permis participantilor sa-si creasca gradul de constientizare cu privire la oportunitatile existente pe piata muncii si sa lanseze speakerilor intrebari referitoare la modul in care trebuie sa fie realizate CV-ul, scrisoarea de intentie, pregatirea de inaintea interviului, astfel incat rezultatele sa fie optime. In plus, sectiunea de speed networking a facilitat o conexiune mai buna intre aspirantii la un job si companiile prezente.
 

 

Am apreciat prezenta unor oameni din departamentele de HR din mai multe companii care ne-au dat sfaturi cu privire la redactarea unui CV sau a unei scrisori de intentie. De asemenea, work-shop-urile la care au participat profesionisti din companiile partenere au fost foarte interesante.

Discursurile specialistilor au fost captivante si motivante, iar punctul forte a fost sesiunea de Speed Networking, cand am avut ocazia de a intreba absolut orice curiozitate.


Personal, cel mai mult mi-au placut speakerii pentru ca au fost foarte deschisi la intrebarile si parerile noastre si ne-au oferit niste raspunsuri foarte clare si concrete.

Mi-a placut faptul ca toate companiile participante au putut oferi detalii legate atat persoanelor interesate de un job efectiv, dar si studentilor care isi doresc pe viitor sa aplice.
 

 

Cel mai multi mi-a placut: interactiunea directa cu reprezentanti de pe departamentele de HR si audit din companii, structura agendei, gruparea participantilor pe sectiuni de interes, dar si organizarea evenimentului in ansamblu.

Cel mai mult mi-a placut atitudinea reprezentantilor companiilor.

Efectiv m-a fascinat! Imi doresc o cariera in audit.

Participarea la Consulting Days m-a ajutat sa acumulez mai multe cunostinte in domeniul "Taxe si Audit", sa actionez cu mai multa incredere pe problemele economice care vizeaza taxele si auditul unei societati comerciale, respectiv sa am o viziune mai profunda pe latura economica a mediului de afaceri.

Evenimentul m-a ajutat sa imi fac o idee mai clara legata de cerintele companiilor mari de la candidatii lor; Am cunoscut persoane importante din respectivele companii, care au fost dispusi sa impartaseasca cu noi experienta lor


Daca te-am convins, te asteptam sa aplici!