Honeywell Life Safety Romania

Orase: Lugoj,
Industrie: Inginerie





Honeywell International Inc., infiintata in 1885, proiecteaza si produce solutii inovatoare pentru automatizari industriale si civile, explorare spatiala, industria de automobile, produse generatoare de energie, produse chimice speciale, materiale plastice si produse electronice performante si face parte din elita companiilor lider de piata la nivel mondial. Honeywell are peste 130.000 de angajati in 100 de tari.
 
Honeywell Life Safety Romania, infiintata in Lugoj in 1993, face parte din familia Honeywell International Inc. si activeaza
in domeniul productiei si dezvoltarii de sisteme de detectie de incendiu si sisteme de apel medical.


Produsele, serviciile si tehnologiile care dau nastere Solutiilor de Automatizare si Control (Automation and Control Solutions ACS) sunt deja prezente in peste 100 de milioane de case si peste cinci milioane de cladiri din lumea intreaga, regasindu-se si in productia de aeronave, trenuri sau automobile.
In plus monitorizam si controlam procesele industriale pentru a duce productivitatea industriilor complexe la un nou nivel. Totodata, facem posibila dezvoltarea si miniaturizarea aparatelor medicale. 

Elster - divizie din Melrose Industries, a fost achizitionata de Honeywell in Iulie 2015, in prezent fiind in plin proces de integrare.
 
ELSTER PART OF HONEYWELL

Livram servicii complete de energie Smart Metering, contorizare si Solutii de Management a energiei care duc la eficientizarea utilizarii acesteia, imbunatatiri operationale si economice de costuri pentru utilitati atat pentru clienti industriali cat si pentru consumatori.
 
Timisoara - Global Competence Center:
  • Operatiuni
  • Research & Development
  • Test Center pentru contoare si solutii
 
Ce oportunitati avem pentru tine?
  • Te poti dezvolta profesional si personal;
  • Poti face stagiu de practica pe parcursul vacantei de vara;
  • Vei cunoaste ce inseamna mediul industrial si tehnologia moderna;
  • Iti vei construi o cariera dinamica si vei acumula experienta profesionala.
       
Contacteaza-ne pentru a te alatura echipei noastre!
 
HONEYWELL LIFE SAFETY ROMANIA, LUGOJ
Persoana contact: Maria Mihaela Cabulea – Senior HR Generalist
E-mail: MariaMihaela.Cabulea@Honeywell.com; Telefon: 0256 350 000
 
ELSTER ELECTRICITY, TIMISOARA (PART OF HONEYWELL)
Persoana contact: Noemia Micle – HR Specialist
E-mail: noemia.micle@elster.com; Telefon: 0256 499 899
 
... Cladim o lume mai sigura si mai protejata… Mai confortabila si mai eficienta energetic… Mai inovatoare si mai productiva!