SkillShops
             


MOTIVE SA PARTICIPI  | AGENDA

Vrei sa cunosti ce abilitati si competente cauta angajatorii in aceasta primavara?
 
Cauti un program de internship/trainee care sa te indrume spre cariera dorita?
 
Doresti sa afli ce sfaturi au angajatorii pentru tine in cadrul unui interviu?
 
Esti dornic sa descoperi ultimele inovatii in inginerie?

 
Afla raspunsurile in cadrul SkillShop-urilor sustinute in aceasta primavara de catre companii precum: EY, Accenture, Valeo, Lidl, Zoppas.
 

Peste 400 de persoane cu aceleasi interese au participat editia trecuta la SkillShop-urile de la Angajatori de TOP. SkillShop-urile sunt o serie de workshop-uri care iti ofera posibilitatea de a-ti imbunatati competentele si abilitatile personale cu impact real in evolutia ta profesionala.


Conform intereselor tale aceste SkillShop-uri iti ofera:


Informatii relevante pentru a intelege cum poti obtine o experienta de
impact printr-un program de internship/trainee.Sfaturi utile despre cum sa identifici job-ul potrivit pentru tine, cum sa iti imbunatatesti CV-ul, cum sa te comporti la interviu si cum sa obtii cele mai bune rezultate la testele de interviu.Directii despre cum sa te dezvolti din punct de vedere profesional prin imbunatatirea abilitatilor si competentelor de comunicare, negociere, vanzare, munca in echipa, leadership.O imagine mai clara oferita de catre specialisti privind sistemele de proiectie, organizatie sau productie si operatiunile de management in inginerie chimica/mecanica/electrica sau medicala.
              

De ce sa participi la un SkillShop?

  • Ai ocazia sa identifici solutii pentru a deveni cel mai bun in domeniul in care activezi, direct de la specialisti ai companiilor participante si traineri cu experienta : reprezentanti din departamentele de resurse umane, traineri interni, membrii echipei de conducere (CEO, CFO);
  • Descoperi care sunt cele mai cautate competente si abilitati de catre companiile din Romania;
  • Poti vedea o abordare practica a modului in care companiile contribuie la dezvoltarea angajatilor si sa afli care sunt tendintele pe piata muncii.
  • Participarea este gratuita.

Agenda

Vom reveni in cel mai scurt timp cu temele actualizate in agenda.
Inscrie-te direct folosind link-urile din agenda. Unul dintre locuri poate fi al tau!